Vds Server Dan Data Taşıma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

backup server yokmu yada backup olmadan o kadar veri nasıl duruyor? Hangi akla hizmet madem bu kadar değerli.

Plesk içinde temp klasörüne bir bakarmısın? Bazen otomatik yedekleme yapar komple mail domain.

Hiç olmadı arkadaşın dediği gibi komple pleski kopyala.

yok hocam backup server falan. kör topal yürüyor pleskten de sürekli lisans süresi doldu diye mesaj gelip duruyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

yanlış anladıysam düzelt hocam mail server olarak aynı ip yi kullanıyor mailleri plesk içinden açıyorsun dimi?

Ozaman komple yedeğini alabilirsin pleskin sorun olmayacaktır tabi girip dosyaları manuel olarak kontrol etmende fayda var. Tamamen backup lamadan önce. 4 tb iyi bir data.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

yanlış anladıysam düzelt hocam mail server olarak aynı ip yi kullanıyor mailleri plesk içinden açıyorsun dimi?

Ozaman komple yedeğini alabilirsin pleskin sorun olmayacaktır tabi girip dosyaları manuel olarak kontrol etmende fayda var. Tamamen backup lamadan önce. 4 tb iyi bir data.

evet mailleri plesk içinden açıyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek

hocam vds eğer esxi den sanallaştırıldaysa wm backup ile vds in kompe yedeğini alabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    snuff13 bunu yazdı

hocam vds eğer esxi den sanallaştırıldaysa wm backup ile vds in kompe yedeğini alabilirsin

ben uzak bağlantı yapabiliyorum ve pleskten de bağlanabiliyorum fakat sonrası yok tümü bu işlemi buralardan bitirmek gerekiyor.

Toplam Hit: 1858 Toplam Mesaj: 16