VDS, VPS, HOSTİNG %30 İNDİRİM
-
Merhaba tahribat ahalisi SecWorker olarak partner firmamız Poyrazhosting.com ile ortak yaptığımız bi etkinlikle
Vps, Vds, Hosting alımlarında %30 indirim sağlattık.
Örnek olarak 100 liralık sunucuyu 70 liraya edinebileceksiniz.
Kampanyaya dahil olmak için
etkinlik@secworker.co.uk adresine mail atarak
Ad soyad bilgisini yollamanız yeterlidir anında kupon kodunuz mailinize ulaşacaktır
etkinliğin geçerli olduğu site : Poyrazhosting.com
Kuponların süresi 1 aydır 1 ay içerisinde kullanmanız gerekmektedir
SecWorker iyi çalışmalar diler.
-
kaç ay içinde datalarımızı piyasada görürüz hocam :P
anında public garantilimi ? belirli bir süresi varmı ?
:D hocam kusura bakma , açtığın konulara istinaden :D baya hoşuma gitti böyle bi konu ondan yazıyorum :D
-
baristbt bunu yazdı
:D hocam kusura bakma , açtığın konulara istinaden :D baya hoşuma gitti böyle bi konu ondan yazıyorum :D
katılmak istemiyosan baltalamaya hakkın yok kardeşim bu hesap 2 kişi tarafından tbt de kullanılmakta anlatabildimmi poyrazhosting gayet kurumsal bi site hiçbi problem olmaz ilgilendirmeyen konuya gelmeyi ne kadar çok seviyolar bu forumda kardeşim ilgini çekmiyosa gelip yazma olurmu
-
morena bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
katılmak istemiyosan baltalamaya hakkın yok kardeşim bu hesap 2 kişi tarafından tbt de kullanılmakta anlatabildimmi poyrazhosting gayet kurumsal bi site hiçbi problem olmaz ilgilendirmeyen konuya gelmeyi ne kadar çok seviyolar bu forumda kardeşim ilgini çekmiyosa gelip yazma olurmu
- Her üyelik, tek bir kişiye aittir. Üyeliğin birden fazla kişi tarafından kullanıldığının tespit edilmesi durumunda "Birinci Sınıf Ceza" uygulanır. [Link]
https://www.tahribat.com/Kurallar
@underzero beyfendiyi göreve davet ediyorum.
-
Yani yazan arkadaş haklı sitelere Hacklink eklenebilir konu siz olunca :) veya Db'ler alınabilir takılıyorum hocam alınma :))
-
AbdullahAzad bunu yazdımorena bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
- Her üyelik, tek bir kişiye aittir. Üyeliğin birden fazla kişi tarafından kullanıldığının tespit edilmesi durumunda "Birinci Sınıf Ceza" uygulanır. [Link]
https://www.tahribat.com/Kurallar
@underzero beyfendiyi göreve davet ediyorum.
adminlerin haberi vardı arkadaşa üyelikte ayarlıcaklardı hatta problem yok güvenmek güvenmemek size kalmuş beyler fakat dediğim gibi knouyu baltalama hakkınız yok
-
bedava versen uzerıne para verıyoruz desen senden hıcbırsey alınmaz :)
oo hemıde cıft hesap
multı ab banı degıl mı ?
ne zaman kurallar değişti ?
-
Kusura bakma ama yaptığın paylaşımlara bakınca senden hosting almak riskli gorunuyor.
-
hocam hapse girdiğiniz durumlarda filan nasıl ulaşıcaz avukatının bilgileri paylaşır mısın?
-
Bugüne kadar hiç ceza almadım hiçbi sıkıntı olmaz
-
en ucuz vps 10 tl/ay indirimle 7 tl/ay tr lokasyon vps. çok harika fiyata denk geliyor. ama yapılan yorumları görünce işgillenmedim değil.