Vdsl Modem Arıyorum
-
Modemim bugün cortladı, uygun f/p bi ürün arıyorum. Araştırırken Tenda v300 diye bi cihaz buldum 200 lira kadar fiyatı. Pahalı mı ucuz mu fikrim yok.
Birde xiaomi nin modemleri çıktı karsıma ama router falan diyor xiaomi fanı olarak xiaomi önerilerinizede açığım.
Teşekkürler.
-
DH ikinci el bölümüne bak.
-
Ne bu modemlerden cektigimiz
Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile Zyxel aldım memnunum tplink AP de var ama baya uiyi bir paraya almıştım değişik bir şey kendileri insanda memnunum
-
Elimde fazladan bulunan huawei hg630 a vdsl/vdsl2 destekleyen modemimi satıyorum.Ben türknet de kullanmıştım, hiç sıkıntı yaşamamıştm. Sorunsuzdur, yeni int baglattigim firmadan modem alinca boşa çıktı, 4 ay anca kullandm. hiçbiryerde ilan koymadm fiyat 130 tl. Yer ank elden teslim de edeblrm
https://m.n11.com/huawei-hg630a-ttnet-vdsladsl-4-port-300-mbps-vdsl2adsl2-modem-P353456602
-
Hocam letgo dan ucuzundan airties huawei falan alsan işini görür bence.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Hiç aklıma gelmemişti Şuan baktım, 150 liradan aşağı 2.el satan yok. 200e sıfır alırım daha iyi sanırım
-
RotKerim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Hiç aklıma gelmemişti Şuan baktım, 150 liradan aşağı 2.el satan yok. 200e sıfır alırım daha iyi sanırım
hocam 150 yazanlar 100 liraya verirler, pazarlık yapın. daha aşağı fiyatlara da bulabilirsiniz bence.
daha 5-6 ay öncesi 50 liraya almıştım bi tane huawei hg6xx serisi bişi.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıRotKerim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam 150 yazanlar 100 liraya verirler, pazarlık yapın. daha aşağı fiyatlara da bulabilirsiniz bence.
Herhangi bi üründe 2.el en son terchim olur sanırım. Sanki bozuk çıkarmış hissini kafamdan atamıyorum ne yazikki.
Rica etsem ilk mesajdaki Tenda 300 modelini inceleyebilir misin? Teknik özelliklerinden neredeyse hiç anlamıyorum.
-
Temsa güzel bi modem ancak arıza ve sorun yasandiginda nereyle muhattap olacabilirsin bilmiyorum
-
RotKerim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıRotKerim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Herhangi bi üründe 2.el en son terchim olur sanırım. Sanki bozuk çıkarmış hissini kafamdan atamıyorum ne yazikki.
Rica etsem ilk mesajdaki Tenda 300 modelini inceleyebilir misin? Teknik özelliklerinden neredeyse hiç anlamıyorum.
hocam çoğu modem hemen hemen aynı özellikte. sadece kablosuz çekim olayı bazılarında düşük kalabilir, onun da çözümü var zaten.
dediğiniz model 100 mbit download ve 50 mbit upload destekliyor, işinizi görür.
modemde ikinci eli sıfırı çok farketmiyor. bir kere kurulum yaptıktan sonra kolay kolay kimse kurcalamaz modemi.
-
Hem asus N17u hem de airties 5760 modeli kullanıyorum.
Airtiesten daha memnunum.