Vdsl Modem Arıyorum
-
Bende modem alıcam araştırıyordum. Asus un vdsl2 750mhps li modemin de karar kıldım. ADSL2 olanı var birde fiyatlar çok yakın birbirine karıştırılmasın. Vdsl2 olanı alıcam, zaten adsl de destekliyormuş. AC olmayan modem alınmaz diyorlardı araştırmalarım da, AC dediği 5ghz kablosuz bağlantısı imiş. Ayrıca Asus un kontrol paneli cep telefonunda bi uygulama ile kontrol edilebiliyor muş. Mesela misafire veya komşuya Wi-Fi şifresi vercen anında o uygulamadan mac adresini tespit edip, erişim hızını kısıtlayabiliyormuşsun. Hem de türkçe kontrol panel imiş.
-
rahmandaburda bunu yazdı
Bende modem alıcam araştırıyordum. Asus un vdsl2 750mhps li modemin de karar kıldım. ADSL2 olanı var birde fiyatlar çok yakın birbirine karıştırılmasın. Vdsl2 olanı alıcam, zaten adsl de destekliyormuş. AC olmayan modem alınmaz diyorlardı araştırmalarım da, AC dediği 5ghz kablosuz bağlantısı imiş. Ayrıca Asus un kontrol paneli cep telefonunda bi uygulama ile kontrol edilebiliyor muş. Mesela misafire veya komşuya Wi-Fi şifresi vercen anında o uygulamadan mac adresini tespit edip, erişim hızını kısıtlayabiliyormuşsun. Hem de türkçe kontrol panel imiş.
369TL dimi hocam
-
-
-
Tenda 300 aldım beyler kolay arayüzü ile yeterli bi kullanım sunuyor. Eski operatör modemim harici antensizdi. Bu aldığım 2 antenli ama aynı noktalarda çekiyor. Daha geniş bi alan beklerdim açıkcası
-
Airties 5760 var 350 istiyor varsa ihtiyacı olan fiyat nasıl.bilmiyorum.ama kutusu filan varmis
-
FiL3MAN bunu yazdırahmandaburda bunu yazdı
369TL dimi hocam
Kusura bakmayın şimdi gördüm;
Şu hocam;
https://urun.n11.com/adsl/asus-dsl-ac51-ac750-adslvdslfiber-modem-P286923891
-
rahmandaburda bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdırahmandaburda bunu yazdı
369TL dimi hocam
Kusura bakmayın şimdi gördüm;
Şu hocam;
https://urun.n11.com/adsl/asus-dsl-ac51-ac750-adslvdslfiber-modem-P286923891
bence de mantıklı ikinci ele 350 vermektense bunu alayım bende
-
Keenetic Markasının ürünlerini inceleyebilirsin(çoğunlukla işletmelere draytek kurulumu yaparım). yazılımı ve donanım gayet başarılı. farklı yerlere 2 adet vdsl olarak modem kurdum. bir adette ap kurdum sorunsuz çalışıyor. ayrıca cloudtan cihazı cep telefonuma bağladım detaylar veri kullanımı ve ayarlar gibi bütün bilgiler mobilden yönetebiliyorsun. hat kopmaları yeniden başlaması gibi durumlarda da cep telefonumu bildirimler gelmekte. KeenDNS diye servisi bulunmakta domain oluşturabiliyorsun. örneğin abc.keenetic.pro adresi oluşturup cihaza dışarıdan da web üzerinden erişebiliyorsun. Trafik Shaper özelliği var anlık trafik oluşturan ve yüksek bant genişliği kullanan kullanıcılara hız sınırlaması koyabiliyorsun. internet güvenliği modulü de mevcut safe dns, adguard dns gibi... daha bir çok özellik var. sistem bileşenleri diye bir kısım var oradan istediğin bileşeni ekleyip istediğini çıkartıyorsun.
not: keenetic markası ile hiçbir bağım yok. sadece farklı marka ve modellerde çok cihaz kurmama rağmen şuan deneyimlediğim en iyi f/p ürünü olduğu için yazdım.
-
Var mı elinde olan?