Ve Beklenen Konu.. Satılık İllüzyon Numaraları..
-
Bunları öğrenerek manyak karizma yapılır yalnız :D O değilde hocam sen nerden öğrendin bunları :? Kursu falan mı var (:
-
Aynen öyle çok maynak karisma yapıyorum (= bu gün swool'la markete gittik.. Peçeteyi para yaptım.. Kasada onunla ödedik hatunun bi vermediği kaldı :| Yarın gidip peçeteyi gül yapıcam ona vericem.. Oda bana vericek (=
Hocam kursu yok bisim animasyon şirketimis var.. Ama isteyenlere kurs verebilirim..
-
ha işte oyle para yapma gül yapma videoları koy hocam bizede:D
bu arada 1.video hoşuma gitmedim soyle her yerde yapılabileek fazla bi alet edevat gerektirmeye ufak tefek şeylerle yapılabilen mesele peçete. para gibi numaraların varmmı
-
Linkler az sonra uçacak hocam.
Free zone hesabı açarak rapide yükleme yap istersen.
Yada netload.in e felan. -
rapid zort olmuş
-
edit
-
şşş hokkabaz bak 3-5 numara öret cumaya kadar kıza teklif edecem bişiler yapak arada :W
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------ha işte oyle para yapma gül yapma videoları koy hocam bizede:D
bu arada 1.video hoşuma gitmedim soyle her yerde yapılabileek fazla bi alet edevat gerektirmeye ufak tefek şeylerle yapılabilen mesele peçete. para gibi numaraların varmmı
-----------------------------istediğin numaraların bir bölümünü birasdan. Diğer bölümünü gösteriden sonra eklicem..
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Linkler az sonra uçacak hocam.
Free zone hesabı açarak rapide yükleme yap istersen.
Yada netload.in e felan.
-----------------------------Aynen hocam yaa.. Rapid bile sanatıma karşı :| birasdan onlarıda upload'a eklices..
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------sonunda =)
şu benim yanımda pantolon bakarken tezgahtara yaptığın paranın ortasını yırtıp yuttuğun sonra parayı tam yaptığın numara vardı ya onun sayesinde 2 tezgahtar götürdüm teşekkürlerimi sunarım =D
bir de sayende dayak yiyodum onun için de teessüflerimi sunarım. yine senden öğrendiğim kart numaralarını okulda yapınca birkaç çocuktan uyarı aldım benim hatuna yapma senden bahsedip duruyo kayıcam sana diye :-/
-----------------------------Rica ederim cnm benim ne demek (= Sen gel daha öğreticem sana...
Manitası olana yapma la :| Kısların geleceğiyle oynama.. Elemanların seni dövmediğine dua et (= Adam hayatına yapıyor.. Sende onu elinden alacaksın :| olacak iş mi ?