Ve Beklenen Konu.. Satılık İllüzyon Numaraları..
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------şu filmler ilgini çeker seyret dicem ama kesin seyretmişsindir.
IMDb: The Illusionist
IMDb: The Prestige
-----------------------------evet isledim.. gerçekten 10 numara (=
-
maydin bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi sen bize küçük, böle girdigimiz ortamlarda ortamı neşelendiren, karizmamıza bir David Cappirfiiiilt havası katan bir numara öretsende. Bizde bunu ortamı yeri gelince yapsak. sonrada bunu tahribatta görmüştük desek hem reklamı hem bir karizması olsa güzel olmazmıydı ?
-----------------------------O ortamlar için 10 numara birşey.. Kurdela kaybetme, t-shırt'e sigara basma.. Yarın video eklerim...
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------alin istediginiz kadar hileler :) http://www.youtube.com/user/*****
edit iso: aip hocam başka konu altında başka şartlar altında verirsin o linki.
-----------------------------İso teşekkürler..
Zoom8 ben orada ne yasmışım sen ne yapıyorsun.. Mutlu mu oldun onu verince ? Yada verdinde ne oldu ? Oradaki numaralar sahne oyunları.. Onların malzemelerini nerede bulacaksın ? Ayrıca Buradan kimse sahneye çıkmak istemiyor.. Sadece ortamda farklı bi etki yaratmak istiyor..
-
önceki postları okumadım :|
ama bana teşekkür etmemişsin :P simdi izleyip hepsinin hipneligini acıklıcam .P
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------önceki postları okumadım :|
ama bana teşekkür etmemişsin :P simdi izleyip hepsinin hipneligini acıklıcam .P
-----------------------------Sana çelenk yaptırıp teşekkür etmeyi düşünüyordum :| ama bosdun büyün sürprisi..
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------under_king bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
tanesi kaç par a:W
-----------------------------Kilosu 10 ytl (=
Numaraya göre değişir :F
-----------------------------numaraya göre değişr mi :)
adam yok etmek istiyorum kaça patlar ?
Kreyzi Amk Senin :D Yıkıldım La :D:D:D:D xD aşlsfjaşskflajşd xD Gördüüm Kızlara Kaymak İstiom Kaça Patlar :W
-
bak bu konu iyi oldu ötv kdv indirimide oldu ucuza denk getiricez işi :)
pramasyonu varsa ben alabilirim ücretleride yaz detaylıca tam bilelim :D -
insan kaybetme numaranı koymamışsın ayaz, hayırdır acı mı yaptı yoksa utandın mı :P =)))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------insan kaybetme numaranı koymamışsın ayaz, hayırdır acı mı yaptı yoksa utandın mı :P =)))
-----------------------------Senin daha fasla acı çekip, bağırmana gönlüm rası olmadı (=
-
BuZuL bunu yazdı:
bak bu konu iyi oldu ötv kdv indirimide oldu ucuza denk getiricez işi :)
pramasyonu varsa ben alabilirim ücretleride yaz detaylıca tam bilelim :D
-----------------------------Busul'm dediğim gibi büyük paralar istemiyorum.. saten paranın çoğu malseye gidecek.. Sizin ilginisi çekeçek numaralar gösteriden sonra ekliceklerim..