Ve Efsane Başladı: Spartacus War Of The Damned
-
vanhelsink bunu yazdı
beyler şimdi bu kaçıncı seri oluyor ben birinci seriyi izledim ama ondan sonra kaç seri çıktı bu üçüncü sanırım ikinci seriyi paylaşcak olan varmı ? biraz heyacan yaptım sanırım :/
vanhelsink bu dördüncü serisi dizimag ya da yabancıdiziizle.com dan eski bölümlerini izleyebilirsin
1.seri spartacus:blood and sand
2.seri:spartacus:gods of the arena
3.seri spartacus: vengeance
4.seri:spartacus: war of the damned
-
alıştığımız seviyede bi spartaküs bölümü işte :) ilerleyen bölümler daha da güzel olucaktır, ilk bölüm daha çok bu sezon spartaküs abi kimlerle uğraşıcak düşmanları kim olucak vs onları gösterip, düşmanını tanıtmış izleyiciye gözler alışsın bi diye. tabi bunu yaparkende kanlı kanlı sahneleride unutmamışlar sıkılmayalım diye :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
alıştığımız seviyede bi spartaküs bölümü işte :) ilerleyen bölümler daha da güzel olucaktır, ilk bölüm daha çok bu sezon spartaküs abi kimlerle uğraşıcak düşmanları kim olucak vs onları gösterip, düşmanını tanıtmış izleyiciye gözler alışsın bi diye. tabi bunu yaparkende kanlı kanlı sahneleride unutmamışlar sıkılmayalım diye :)
heyttt canım benim yorumlarrını özlemişim pirim :D
-
bu sezon final diyorlar duyumu olan varmı.
-
tr dublaj izliyorum ben
nerden bulunur daha doğrusu ne zaman çıkar
konu dışı game of thrones türkçe dublaj var mıdır? 1 sezon vardı izledim devamı gelmedi
-
blackglove bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bana mı yazıyon alttan alttan :) :) gönlün varsa açık açık söyle :)
-
Bence bu sezon son olur. Yoksa boka baglayacaklar gibi geliyor. Ayrica bildiginiz gibi Spartakus isyani bastiriliyor, ve bu seferki dusman baya tasakli gibi.
-
Dehşet-ül Vahşet bir giriş olmuş bittirmişlerdi diziyi ama geri dönüş yapmışlar fena olmuş ama.
-
MaviGozluDev bunu yazdıblackglove bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bana mı yazıyon alttan alttan :) :) gönlün varsa açık açık söyle :)
aynen kardeş hakkaten ha walaa diodum bu adam ne zaman yazacak konuma kardeşimmmm benim :D
-
KrypT bunu yazdı
Bence bu sezon son olur. Yoksa boka baglayacaklar gibi geliyor. Ayrica bildiginiz gibi Spartakus isyani bastiriliyor, ve bu seferki dusman baya tasakli gibi.
öpe öpe biticek zaten hocam, zaten senaryo bitmesede gün gelir başrol tükenir.
artık son konusunda da senaristlerin ellerine kaldık, iki seçenekleri efsaneye olan inanışlara göre bitireceklerse
ya batman in son filminde ki gibi bi "he is gone" şakası yapıp , ama gerçekte ölmediğini sadece çekip gittiğini gösterip bitirirler
ya da
william wallace misali ölümüyle ilgili vurucu bi sahne çekip hadi güle güle derler.
ben daha çok sonunu nası bağlayacaklarını merak ediyorum, vurdulu kırdılı sahneleri izleyerekte vakit geçiriyorum işte:D