Ve Internet Explorer Bitmiştir...
-
firefox un kendine göre güzellikleri olabilir ama ben Operayı bi deneyin derim :)
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Sonunda doğru yol bulundu yani. Bikaç şey sölemek istiyorum.
Firefoxda
Bölümler
Hizmetler
Hakkımızda
Bilinmeyen
ve
2001-2008 © Tahribat Group - Her Hakkı Saklıdır. - ● Gizlilik İlkeleri ● Kullanım Koşulları
ORTALANMAMIŞ.. Bunlarda düzelirse güzel olcak.
* Aynı zamanda Karizmatik Metin Editörünü Kullanmak Istiyorum a tıkladığımızda geç açıyor.
-----------------------------Karizmatik metin editörü Microsoft office gibi editör, 30 kb javascript yüklüo bırakta biraz geç acılsın...
Bölümler menüsüde zaten ortalı değil javascript oluğu için o menünün yeri sabit durduğundan 1024 e göre ayarlanmış siteye 1280 de bakarsan forumtop.asp ile biraz capraz durur...
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Güçlü abi o zaman bu yazının da bi anlamı kalmadı herhalde..
Microsoft, bir gün Netscape ve Mozilla'yı satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır. (/aboutweb.asp)
-----------------------------netscapee de yazık oldu bi delilik yapıp netscapee mı geçsek napsak :D
Adamlar bu hafta sonu programı bitiriolar :)
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Ha bi de Kısayolu Kopyala fonksiyonu Firefoxda çalışmıyo.
-----------------------------Firefoxda clipboard erişimi yok, başka carede yok...
-
hojucuk bunu yazdı:
hey yavrum hey, rene intelede gececeksin sen, yazacaksin burada alemin krali intel diye :)
-----------------------------ahanda o zaman son nokta olur...inşallah bugünleri de göreceğiz :P =)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------firefox cuyuz ezelden
gonlumuz gecmez guzelden
-----------------------------aynen =)
bu arada ,
bilmemhangi firma firefoxu satın alana kadar öyle değildi noldu :D
güzel seçim ;)
-
firefoxcuyuz :D net kafede oldugum için ie kullanıyorum :)
-
renegadealien bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Güçlü abi o zaman bu yazının da bi anlamı kalmadı herhalde..
Microsoft, bir gün Netscape ve Mozilla'yı satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır. (/aboutweb.asp)
-----------------------------netscapee de yazık oldu bi delilik yapıp netscapee mı geçsek napsak :D
Adamlar bu hafta sonu programı bitiriolar :)
-----------------------------biliyorum işte bizden başkası kullanmaz zaten Tahribat'a özel browser olur.300 spartalı gibi 30.000 netscape'li :D
-
opera rulaz
-
aynen..forever OPERA..deli gibi hızlı ve hic kasmaz..