Ve Nokia Sahnelere Geri Döner...
-
Nokia C1'in ortaya çıkan özellikleri ise cihazın bir amiral gemisi olmayacağını gösteriyor. Şık tasarımlı bir giriş seviyesi telefonunu andıran C1, 5 inç HD ekran, Intel Atom işlemci, 2 GB RAM, 8 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olacak.
Telefonun yılbaşından sonra piyasaya sürülecek.

-
gene bir halta benzememiş
-
Tablet yapmisti bunlar gecen yil tirt mi oldu o?
Birde telefonun isletim sistemi ne olacak?
-
heza bunu yazdı
Android 6 Marshwallow
-
heza bunu yazdı
Andrıod yapsalardı ne güzel olurdu
-
-
Nokia'nın belli bir kalite standartı var. Telefonu yerden yere vursanızda telefona bir şey olmuyordu. Bu standartları son zamanlarda bozmuşlardı ama umut işte...
-
son çırpınışları galiba bunlar
-
Akıllı telefon pazarında kendi isimleriyle satış yapmaları mümkün değil. Microsoft'a 10 yıllık mı 7 yıllık mı ne akıllı telefon birimini ve isim haklarını sattılardı bunlar neler oluyor böyle?
Ya yeni bir marka adıysa satacaklardır ya da diğer firmalara üretim yaparak üretici olarak NOKIA ama satılan marka olarak BAŞKA marka ile satacaklardır.
Nasıl oluyor bu iş anlamadım.
DrKill tarafından 05/Eyl/15 02:33 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Akıllı telefon pazarında kendi isimleriyle satış yapmaları mümkün değil. Microsoft'a 10 yıllık mı 7 yıllık mı ne akıllı telefon birimini ve isim haklarını sattılardı bunlar neler oluyor böyle?
Ya yeni bir marka adıysa satacaklardır ya da diğer firmalara üretim yaparak üretici olarak NOKIA ama satılan marka olarak BAŞKA marka ile satacaklardır.
Nasıl oluyor bu iş anlamadım.
Yok hocam nokia olarak çıkacak. Ama Microsoft sözleşmede mi hata yaptı falan bilmiyorum. Ama nokia ismini kullanabiliyolarmış.
-
Anlaşma 2016 ile birlikte bitiyor. Nokia artık özgür.