Ve Yeni Mürideniz Tahribat'a Hayırlı Olsun
-
eneeeeem :) maşallah..
ne kadar tatlı allah bağışlasın :)
-
Allah bağıslasn.. Allah herkese bi yavrucak versın.. belki diger sayfalarda yazmışsındır da okumak zor geldi :) kızın ismini merak ettim..
-
Babasının , Annesinin , BabaAnnesinin , Dedesinin BİTANESİ :))) TANEM , DOĞA 2 isimli 2 side çok güzel isim büyüyünce hangisini seçerse kendisi bilir :) göbek adıda AMİNE Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in Annesinin İsmi Herkese Çok Teşekkür Ederim...
-
Lan bu ne tatlı bişi :D Allah analı babalı büyütsün :) İnş Hayatıda Kendsi Gibi Güzel Olur .)
-
eneeee maşallah çok şekermiş. Allah analı babalı büyütsün inş.
-
allah bagislasin, anali babali buyutsun. masallah cook tatli
-
allah analı babalı büyütün insallah
-
Tahribat Evleniyorum, Tahribat Baba Oluyorum, Yeni Mürideniz Hayırlı olsun =))
gelişmelere bak hacı ya, adım adım buraya kadar Tahribat'La :)
inş. ilk doğum gününü, ilk okul başlangıcını, okul bitirişini hatta bokunu çıkaralım evliliğine kadar buranında haberi olur :)
Allah Analı Babalı büyütsün hacı çok tatlı Maşallah :))
-
:D anaa çocuk
analı babalı büyür inş :)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı olsun kardeşim:)
-----------------------------eyw. decam Darısı sizin başınıza kardeşlerim :))
@ Dj_Alper : Senide görcez olm :) ahahah eli ayağı düzgün olsunda ne olursa olsun...
-----------------------------olum erkek isteseydin macun gönderirdim :) ta manisadan erzurumdaki müride gönderiyom lan :)
işin şakası baba mürid oldun çok sevindim la kilo ver az :) yengede kilo almıştır birlikte diyete girin zaten yürümeye başlasın sizi arksından koşturtup zayıflatır bebiş :)
olum ne şeker şey lan bu yerim ben bunu ya :) senin gibi hayvandan bu kadar şeker şey nasıl oldu lan :)