Ve Yeni Mürideniz Tahribat'a Hayırlı Olsun
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
şimdiden bi konuşuo kendi kendinee HÜÜÜÜ EEEEEE dio :) aahahaha
-----------------------------Bu sevinci tatmak için acilen evlenip baba olmak gerek :) Allah sevincini eksik etmesin..
-
Tşkler Sağolun siz birde şimdiki halini görseniz allahım allahım parçalıyorum eve gidip tombiş tombiş yanakları oldu hahaha :) burdaki fotoda 5 günlüktü =)
-
yanak bunu yazdı:
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
şimdiden bi konuşuo kendi kendinee HÜÜÜÜ EEEEEE dio :) aahahaha
-----------------------------Bu sevinci tatmak için acilen evlenip baba olmak gerek :) Allah sevincini eksik etmesin..
-----------------------------o sevinç o hiçbirşeye benzemez normalde gece biri beni uyandırsın inanılmaz sinirli olurum inanılmaz ama kızım gece 3-5 dediği zaman ağlıo kalkın bana mama verin dio o saatte inanın yemin ederimki öyle güzel kalkıyorumki isterse dünyam yıkılsın gül kokulu kızım benim.
-
Maşallah Hocam.. :)) Pek tatlıymış, Allah analı babalı büyütsün. :)
umarım öyle güzel yaşamı olurki, ağlayarak geldiği dünyadan gülerek gider, ve herkes onun arkasından ağlar :)
-
allah analı babalı büyütsün, akıllı, fikirli bir birey olsun inşallah. önce ailesine sonra vatana millete hayırlı bir evlat olur umarım. benim kızada kardeş geldi desene :) artık benimki (2 yaşında) senin kıza ablalık yapar. tbt ablalığı :D
-
@ by_kamu : Eywallah hojam sağolasın darısı sizlerin basına olsun ,)
@ hayaletkurt : hehe ALLAH bağışlasın hojam yapar İnşALLAH...Teşekkürler herkese çok sağolun arkadaslar.
-
Vay be, hık demiş burnundan düşmüş :) hocam Allah sana ailenle sağlıklı, uzun ve mutlu bir yaşam bahşetsin.
-
allah analı babalı büyütsün hacım :D ultrason fotosunu hatırlıyoruz :D maşşallah kocaman olmuş :D
Beşik kertsek aslında hemen evlensem max 1 yaş olur aralarında düşünürseniz yaz :D
-
Hacım gözlerimi kapalı yoksa yatıyormu Çok şeker duruyor allah nazarladan saklasın
-
maşallah hocam allah nazardan saklasın, analı babalı büyüksün.