Ve66 Aldım İşte Yorumum
-
Telefonu gidip sıfır olarak 300 liraya aldım.Gerçekten 300 lirayı hak ediyor sadece keşke biraz daha pahalı olsaydı da seçim tuşları dokunmatik olsaydı onun dışında kozmatik olarak çok iyi içinden orjinal deri kılıfı 2 gb hafıza kartı çıkıyor class bir telefon.Telefonun en çok hoşuma giden kısmı kulaklığı taktığımda nerdeyse karşıdakinin kalp atışını duyuyorum :D ses çok net ve çok güzel mp3 sesi fazla çıkmıyor ama çok kaliteli kulaklıksız radyo dinleyebiliyosunuz wifi iyi çekiyor ancak öyle sörf yapamazsınız işiniz varsa hallededebilirsiniz dokunmatik olmadığından dolayı.Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim...
-
350 ye 6233 aldıydım 2 sene önce kafama sıçayım :|
-
Hayırlı olsun hayrını gor hocam (:
-
bende istiyorum bu telefondan :(
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
350 ye 6233 aldıydım 2 sene önce kafama sıçayım :|
-----------------------------2 sene sonrada ve66 telefonu alanlar kafama sıçıyım diyecek hocam sorun değil :D
-
ya 700 liraya samsung st5603 aldım ekim ayında ben bu telefonu bilseydim bunu alırdım ya
-
en salak benim ,)) samsung d900 ilk çıktığında 950 ye aldım bide onu 2. hafta çaldırdım babama hediyeni çaldırdım diemedim gittim bitane daha aldım 900 e şimdi fiatını görünce sinirlerim bozuluo ,)
-
irwa bunu yazdı:
en salak benim ,)) samsung d900 ilk çıktığında 950 ye aldım bide onu 2. hafta çaldırdım babama hediyeni çaldırdım diemedim gittim bitane daha aldım 900 e şimdi fiatını görünce sinirlerim bozuluo ,)
-----------------------------içler acısı bir durum :)
-
bende 420 liraya 6300 almıştım. ben aldıktan 2 hafta sonra 300 e düşmüştü fiyatı şimdi 150 lira flan :S
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Aferim, banada alsaydın bitane.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------bravo