Ve66 Aldım İşte Yorumum
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
en salak benim ,)) samsung d900 ilk çıktığında 950 ye aldım bide onu 2. hafta çaldırdım babama hediyeni çaldırdım diemedim gittim bitane daha aldım 900 e şimdi fiatını görünce sinirlerim bozuluo ,)
-----------------------------irwa abla sana kelimeler kifayetsiz kalıyo :D çok garip enteresan değişik bi insansın :D
-
ulan 6 yıl önceki telefonumu kullanıyorum. kralmıyım neyim. (not: birisi aradığında melodiyi sessize alamıyorsun ööyylee çalıyor bende dinliyorum açmak istemezsem. tarzı, farkı)
-
sevmiyorum böle bi ton özelliği olan cihazları.. o yüzden nokianın modelini bile bilmediğim, şarjı 1 hafta dayanan telefonunu aldım 100 küsür tl ye..
telefon işte ne kasıyonuzki :|
-
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
en salak benim ,)) samsung d900 ilk çıktığında 950 ye aldım bide onu 2. hafta çaldırdım babama hediyeni çaldırdım diemedim gittim bitane daha aldım 900 e şimdi fiatını görünce sinirlerim bozuluo ,)
-----------------------------irwa abla sana kelimeler kifayetsiz kalıyo :D çok garip enteresan değişik bi insansın :D
-----------------------------napiim lan babam dedi teli sinirlen kır yanlışlıkla wc ye düşür ama çaldırma ben naptım çaldırdım :D olum benim hayatım cem yılmaz gibi ablam hep normal şeyler yaşıo bense anormal ben napiim :D
-
irwa bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------napiim lan babam dedi teli sinirlen kır yanlışlıkla wc ye düşür ama çaldırma ben naptım çaldırdım :D olum benim hayatım cem yılmaz gibi ablam hep normal şeyler yaşıo bense anormal ben napiim :D
-----------------------------la normal olsan burda işin ne :D
-
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------la normal olsan burda işin ne :D
-----------------------------doğru oda bi bakış açısı hepimiz anormaliz <3 :p
-
hayırlı uğurlu olsun hocamm iyi günlerde mutlu haberler alırsın inşallah
-
sağolun hocam aslında bir adamla 220 ye anlaşmıştım ama adam çizik yok dedi telefonda gittim şantiyede çalıyomuş telefonu düşürmüş üst tarafında kocaman biir yer zedelenmiş onun yüzünden bi ton yol parası + vaktimi harcadım ama telefonu biraz inceledim sıfır almaya değer bir telefondu bende gidip hemen sıfırını aldım ikici eline 250 vermektense sıfırına 300 vermek daha mantıklı :D
-
Asker bunu yazdı:
sağolun hocam aslında bir adamla 220 ye anlaşmıştım ama adam çizik yok dedi telefonda gittim şantiyede çalıyomuş telefonu düşürmüş üst tarafında kocaman biir yer zedelenmiş onun yüzünden bi ton yol parası + vaktimi harcadım ama telefonu biraz inceledim sıfır almaya değer bir telefondu bende gidip hemen sıfırını aldım ikici eline 250 vermektense sıfırına 300 vermek daha mantıklı :D
-----------------------------Bunun için mantık aramaya gerek yok dostum :D