Veli Dayağı, Öğretmeni Bu Hale Soktu
-
Bazılarıda hakediyo :| hemde nasıl tekme tokat :)
-
carpuss bunu yazdı:
-----------------------------
ilkokulda öğretmenden dayak yerdim eve giderdim bi de annem döverdi beni, eti senn kemiği benim diyerek, dayaktan dayağa fark var diyorum ben, o yediğim dayakların bi çoğunu da haketmiştim.. neden, niçin diye sorgulamdan yargılamak hoş değil, her aile çocuguna gerektiği ilgiyi gösteremiyor öyle ki günün 3 te 1 i okulda geçiyor.. Laftan anlamayana dayak cennetten çıkmadır benim gözümde...
-----------------------------Ama Okulda Disiplin Kurulu diye bir Kurul var değilmi, Aile Eğitimsizliğindende olsa, Bir Çocuk Sisteme ayak uydurmuyorsa Aile Haberdar edilebilir, Gerektiğinde sisteme ayak uydurmamakta direnen çocuk okul hayatı bitirilebilirde, Dayağa Karşıyım Her Halikarda. Okul Her şey demek olmayabilir bir çok durumda, Farklı alanlarda da insan Başarılı olabilir Pekala.
-
buda elemanın dayak yemeden önceki hali bence dayak yemiş hali daha sexi :D
-
velinin ellerine saglik, yakisir.. hoca hocaligini bilsin disiplin dayakla saglanmiyor.
-
ohh iyi olmuş vallaha şekil yapmış amcam
-
Eğer bu öğretmen dayak attıysa haketmiştir. Aynı şekilde bu öğretmenin çocuğu haklı/haksız/iyiliği için diye başka bir öğretmen tarafından dövülse buda gider o öğretmeni döver.
-
İyi dömüş ama :D:D
-
herseyi cok bilen ve daim dangalaklık icerisnde olan bir vatandas gozu ıle bakarsak ben bıle dowerdım :D
-
"Olayla ilgili soruşturma devam ederken, dövülen öğretmen İ.K, "Benim kimse ile sorunum yok. Ben öğrencilerimi seviyorum. Gelen şahsı ilk kez görüyorum" dedi."
------
ne kadar doğrucu -
iyi olmuşh bence :) kafasında sopa kırmalı