folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Veli Dayağı, Öğretmeni Bu Hale Soktu

Veli Dayağı, Öğretmeni Bu Hale Soktu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    işte bunu seviyorum

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carpuss
    carpuss's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

carpuss bunu yazdı:
    ilkokulda öğretmenden dayak yerdim eve giderdim bi de annem döverdi beni, eti senn kemiği benim diyerek, dayaktan dayağa fark var diyorum ben, o yediğim dayakların bi çoğunu da haketmiştim.. neden, niçin diye sorgulamdan yargılamak hoş değil, her aile çocuguna gerektiği ilgiyi gösteremiyor öyle ki günün 3 te 1 i okulda geçiyor.. Laftan anlamayana dayak cennetten çıkmadır benim gözümde...

Ama Okulda Disiplin Kurulu diye bir Kurul var değilmi, Aile Eğitimsizliğindende olsa, Bir Çocuk Sisteme ayak uydurmuyorsa Aile Haberdar edilebilir, Gerektiğinde sisteme ayak uydurmamakta direnen çocuk okul hayatı bitirilebilirde, Dayağa Karşıyım Her Halikarda. Okul Her şey demek olmayabilir bir çok durumda, Farklı alanlarda da insan Başarılı olabilir Pekala.

disiplin kurumlarının ne denli işlevli olduğunu az çok biliyoruz, öyle ki anadolu lisesi gibi üst düzey lisede öğretmenine el kaldıran çocugun babasının bir kaç bağışıyla her şeyin halloldugunu gördüm gözlerimle. bu ülke de kanunlar da yargı organları da var ama bunların üstünde her zmaan rüşvet ve dalavereler vardır. disiplin kuruluna hiç inanmadım inanmıyorum da, ben burda döven haklıdır dövülen haksızdırı düşünmedim, ama liselerimizin ve ya da ilköğretimler üst düzey öğrenci yetiştirememesinin en büyük nedenlerinden biri de bu disiplin kurulunun işlevsizliğidir.

aileye haber verme işine gelince, mümkün olan ve uygulanması en kolay yöntem budur, hem öğrenci hem öğretmen açısından tabi benm ki gibi bir annesi yok ise :) annemi de çok seviyorm =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hahaa.. Bi öğretmen bana el kaldıracakta bende duracam..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    modifiyeci447
    modifiyeci447's avatar
    Erkek
    ii benzetmiş amaa:))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    kardeşim lisede filan dövülmez de ilkokulda dövülebilir yav 45-50 kişilik sınıflar aile terbiyesinden yoksun şımarık - teröristler dövmezsen ne ders işlenir ne de bi bok yapılır ilkokul zorunlu olduğu için de atamazsın bi şey yapamazsın yani disiplini sağlamak için dövülmeli ama lisede disiplin kurulu var zırt var orda olmaz ilkokulda şart ama 

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    "kula bela gelmez hak yazmadikca, hak bela yazmaz kul azmadikca" diye bir laf vardi..

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    boş iş veliye ne gerrek var lise 1 in 2. senesinde hocanın birini dövdüm sonrada sınıfı teşkilatlandırıp hocayı suçlu yaptık disipline gittim ama hangi ferekçeyle hocada bana vurmuştu sonuçta bi bok olmadı aq:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ilk okuldayken bize herşeyi yaptılar lise de bi hoca bişi yaparsa artık insan demem dalarım :D

cocuğu olanlarda iyi yetiştirdin cocuklarını cocuğunuz dayak yerse içine saklamamalı sölemeli size ki gereğini yapın ille fiziki zarar görmesi gerekmiyor 

+ cocuğum olduğunda ona biri bişi yapsın elini kolunu kırmassam insan deiğilim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    adam fena döwmüş ama tek göze çalışmış galiba :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuaLLim
    MuaLLim's avatar
    Erkek
    şurdaki yorumları görünce emin olun öğretmenliğin ne kadar aşağılandığını gördüm ve utandım sizden.. sizi bu hale getirenler , ağlayınca gözlerinizi silenler, ( kendim adına söyleyecek olursam ) saçı başı bakımsızlıktan koktuğu halde yüzümü onun kafasına dayayacak şekilde elinden tutarak okuma yazma öğretenler bizler, abuk sabuk her türlü günde abartmıyorum 10 larca sorulara cevap verenler bizler v.s v.s .. ama daha haberin ne kadar doğru olduğuna dahi bakmadan güzel, iyi olmuş, afferin diyenler sizler. geçmişinizi bi sorgulayın hanginiz suçsuz dayak yediniz veya hep suçsuzmuydunuz, yine şahsım adına konuşacak olursam 24 öğrencimin içinde bir fiske dahi vurmadığım öğrencim var ama bunun yanında her gün dayağı hak eden öğrencimde... nasıl her gün dayağı hak eden demeyin... açın youtube da öğretmenlere yapılanlara bakın bi .. aynı göz morartmayı sizin annenize veya babanıza veya kız kardeşinize yapsalardı bakalım siz güzel afferim iyi etmişler benim anneme veya babama diyebilecekmydiniz.. ben bu öğretmen %100 haksız veya haklı demiyorum.. ama şu öğretmenlere güdülen kinide anlamıyorum. o öğrencileri disipline ver neden dayak atıyorsun bilmem ne diyerek hukuki yolu bilenler .. bu öğretmenin haksız olduğunda ve hukuki yola başvurulduğunda görevinde siciline ceza işleneceğini bilmiyorlarmı da kendi oğlu ve ya kızı olunca dayağı savunmayanlar öğretmen olunca dayagı savunuyor da hukuki yolu seçmiyor. bizde ilkokul lise okuduk gördük yapılanları okulda öğretmenlere yapmadıklarını bırakmayanları bayan öğretmenler hakkında söylenenleri, yapılanları. şimdi büyüynce kimse iyilik timsali kesilmesin.. tekrar söylüyorum ben öğretmeni tanımam etmem suçlumu suçsuzmu hiç bilmem ... ama okumadan etmeden de hele savunmadığınız dayağın başkasına atılınca savunmasını yapmam... neyse kolay gelsin size 

Reason
Toplam Hit: 5342 Toplam Mesaj: 34