Veli Toplantısı?(Ne Yapacam)
-
Merhaba Müridler
2 hafta sonra veli toplantısı var
sorun şu
yazılı notları berbat ve ailem bunu öğrenirse beni harcar =)
öle bişi yapmalıyımki ailem bana kızmasın ne yapabilirim
not:tarihi söyleme diyenelr için abimde aynı okulda yani ben sölemesem abim söyler
-
abini kafalamaktan başka çaren yok.
-
abini ortadan kaldır iş bitsin :)
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------o daha da zor onun notları hep iyidir bu veli toplantısında havasını atacak ve babam ona laptop alacak =)
banada .... verecek =)
-
abin'den başka çağren yok bence bizde değil abin de ara çözümü :d
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------jannissary bunu yazdı:
-----------------------------o daha da zor onun notları hep iyidir bu veli toplantısında havasını atacak ve babam ona laptop alacak =)
banada .... verecek =)
-----------------------------o zaman s*çtın... ama şöyle bişey olabilir bizim yok üst sınıfların var gibi bişey söyleyebilirsin,daha sonra abinin bunu
onlara söylememsi için sus payı verirsin,ben bi kere "üst sınıfların var bizim yok" bahanesini yedirmiştim mesela
-
gecenlerde abd de 16 yasında cocugun teki annesi ps oynamasını yasakladı diye seri katil tutmus ya sende onun gibi bisi yap :D:D
-
jannissary bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
banada .... verecek =)
-----------------------------o zaman s*çtın... ama şöyle bişey olabilir bizim yok üst sınıfların var gibi bişey söyleyebilirsin,daha sonra abinin bunu
onlara söylememsi için sus payı verirsin,ben bi kere "üst sınıfların var bizim yok" bahanesini yedirmiştim mesela
-----------------------------olabilir ama hojaları tanıyor! gider sorar durumu mu
-
Glaxoks bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
banada .... verecek =)
-----------------------------olabilir ama hojaları tanıyor! gider sorar durumu mu
-----------------------------o zaman her halde yakalanacaksın otur paşa paşa kaderin işlemesini bekle müridim..
-
sıçtığının resmidir yani iğrenç veli toplantıları hiç sevmezdim toplantıdan geldiklerinde uyuyo numarası yap sen uyanana kadar da unuturlar onlar yoksa birsürü tantana biz sizin için çalışıyoruz bilmemne bu notlar ne kafan sikilecek anlıycan allah kolaylık versin ne diyim
-
Bak Laptop Alıcakmış :) Tehdit ediceksin abini karalama calışmalarına başla savaşta her yol mubahtır. önce iletisim teknolojisini kes xD hatta :D sana guzel bi fikrim var abinin kız arkadaşı yoksa :D okulda bi kaşarı parasıyla abine ayarlayabılırsın emin ol ne derse yapar işe biraz duygu oynaması girer ama :D işe yarar bunu yapan arkadaşım vardı ben askeri lisedeyken bi piç ogretmişti zamanında gerci şimdi asker olduk cıktık ah eski günler ahh