Vergi Ve SGK Prim Borçlarına Yapılandırma Geldi (Yapılandırma Sayfası Açıldı)
-
basvuruyu nerden yapıyoıruz? dogrudan link var mı?
-
Benim başvuru sonuçlanmış. Neredeyse faizin tamamı gitmiş. Ne zaman ödeyeceğim ben bunu ? Ödeme butonu yok hiçbir yerde.
-
RotKerim bunu yazdı
basvuruyu nerden yapıyoıruz? dogrudan link var mı?
1 tc kimlik ve şifren ile login ol
2. yapılandırma başvuru formunu tıkla , formu doldur.
3. sonuçlandıktan sonra 2. de oldugu gibi
yapılandırma işlemleri -) tecil işlemleri -) başvurularım diye tıklayın
başvuru devam ediyor veya başvuru sonuçlandığını görürsünüz.
eğer sonuçlandıysa zaten faizi silineceği için tutar değişmiş olacak.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Benim başvuru sonuçlanmış. Neredeyse faizin tamamı gitmiş. Ne zaman ödeyeceğim ben bunu ? Ödeme butonu yok hiçbir yerde.
sağ tarafta ödeme planı var hocam.
2 ayda bir ilk taksit 31 ocak.
tavsiyem ilk 2 taksiti parası olan önceden ödesin sonra unutur vs problem olmasın.
-
benimki de sonuçlanmış, 13bin civarıydı borç. 5 senedir hiç ödememiştim.
*) Vade tarihi içinde borcun tamamının ödenmesi halinde ödenecek toplam tutar:6.800
(**) Vade tarihini izleyen ay içinde borcun tamamının ödenmesi halinde ödenecek toplam tutar:7.250 (Ayrıca geç ödeme zammı tahsil edilecektir)Yapılandırılan Alacak Tutarı 7.800
Ödeme Üzerine Vazgeçilen Alacak Tutarı 5.400 -
Kaan bunu yazdı
*) Vade tarihi içinde borcun tamamının ödenmesi halinde ödenecek toplam tutar:6.800
(**) Vade tarihini izleyen ay içinde borcun tamamının ödenmesi halinde ödenecek toplam tutar:7.250 (Ayrıca geç ödeme zammı tahsil edilecektir)Yapılandırılan Alacak Tutarı 7.800
Ödeme Üzerine Vazgeçilen Alacak Tutarı 5.400banada aynısını diyor fakat nerden ödeyecez hiçbir link yok
-
gss prim borçlarındaki faizi de silmişler. herhangi bi yere basvurmadım.
üstelik nisanın bilmem kaçına kadar ister taksitle öde ister peşin öde faiz yok.
-
çok iyi oldu bu iş, 4 binlikfaiz silmişler üzerinede nakitte indirim yapıyorlarmış. borcu olan kaçırmasın böyle fırsat gelmez yakın zamanda
-
21li bunu yazdıKaan bunu yazdı
Ödeme Üzerine Vazgeçilen Alacak Tutarı 5.400banada aynısını diyor fakat nerden ödeyecez hiçbir link yok
ocakta ödemeler başlanacak
-
Kaan bunu yazdı
Ödeme Üzerine Vazgeçilen Alacak Tutarı 5.400tamamını tek kerette ödeyince 6800 e iniyor da nası ödeniyor tek kerette bu?