folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vergi Ve SGK Prim Borçlarına Yapılandırma Geldi (Yapılandırma Sayfası Açıldı)

Vergi Ve SGK Prim Borçlarına Yapılandırma Geldi (Yapılandırma Sayfası Açıldı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    FireX bunu yazdı

Ödeyebilecek durumda olanlar yapılandırmaya kesinlikle bulaşmasın. Diğer taraf açısından faize, borca gömerek para kazanma, kendine bağlayıp muhtaç duruma düşürme dışında bir amacı yok. GSS borcu için de zorunluluk yoksa beklenebilir. Seçim zamanı sileceklerdir.

birsürü seçim geçti hiçbirinde de silmediler bunda da silmezler surili ümmet din kardeşleri para bekliyor. 

KYK banka kredisiyle aynı mantık olduğundan silinmez ve silinmesi bence doğru değil ancak zora düştükleri zaman GSS'yi sileceklerdir. GSS vatandaşın hiçbir hizmet almadan havadan borçlandırılmasıdır. Başkanlık sistemi referandumu yapılırken bir kısmını silmişlerdi. Tekrar silinme ihtimali var.

Ekonomik kriz döneminde silmeyebilirler şeklinde bir yaklaşım olabilir. Bu tür partiler bir cebinden verip diğer cebine iki katını koyar. Demek istediğim, vergiyi arttırır, elektriğe, suya zam yapar yine bu parayı çıkarır ancak bu borcu şov olsun diye siler. GSS prim borcu zaten bu amaçla getirilmiş, "Kendi sorununu kendin yarat, biraz zaman geçince kendin çöz ve balık hafızalı vatandaştan destek topla" mantığıyla işlemektedir. Çoğunluk bunun AKP'nin getirdiğini dahi hatırlamayacak, hatta bunun İnönü döneminden kalma olduğunu sanacaktır, "Allah razı olsun GSS prim borcunu siliyorlar" deyip yine oraya oy verecektir.

GSS mutlaka silinecek Tayyipin son seçileceği ( hakkının dolduğu ) yıl ki seçimde gider diye düşünüyorum.

KYK nın silinmesine asla taraf değilim , silmeyerek iyi de ediyorlar. Zaten silinirse kazanacakları sempati dışında kaybedecekleri sempati de var bu duruma karşı da çok birey var. 

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

GSS'yi sildirmek isteyen ve işi geliri olmayan arkadaşlar , 

Bağlı bulunduğunuz ilçede ki sosyal yardımlaşmaya giderek gelir tespiti yaptırıyorsunuz. 

Gelirinizin ve giderinizin olmadığını söylerseniz ki , gelirim yok 1000 tl kira giderim var filan derseniz giderleri direk gelir olarak yazıyorlar. 

Başvuru formunuz incelenip sgk il müdürlüğüne gönderiliyor herhangi bir gelir vs bulunmazsa direk borcunuzu silip sizi yeşilkartlı yapıyorlar.

De Get Yalan Dünya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ben de zor bela dişimden arttırdıydım ödemiştim harçları (yeniler bilmez 1.öğretimede harç vardı veteriner ve mühendislere kol gibiydi neyse) şimdi kızıyorum bize niye bu haksızlık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Ya beyler bendede 18 k borç var 14 k anapara 4 k faiz. 

Şimdi bu faiz işlerken ben 2. üniversiteye devam ediyordum acaba faizi sildirebilirmiyim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    AciyaGulmek bunu yazdı

Bağlı bulunduğunuz ilçede ki sosyal yardımlaşmaya giderek gelir tespiti yaptırıyorsunuz. 

Gelirinizin ve giderinizin olmadığını söylerseniz ki , gelirim yok 1000 tl kira giderim var filan derseniz giderleri direk gelir olarak yazıyorlar. 

Başvuru formunuz incelenip sgk il müdürlüğüne gönderiliyor herhangi bir gelir vs bulunmazsa direk borcunuzu silip sizi yeşilkartlı yapıyorlar.

Şahsa dair gelire mi bakıyorlar ikametgahı aynı olan fertlerin gelirine mi bakıyorlar? Bir de diyelim ki şahıs aynı apartmanda bir üst kata taşındı tek başına o zaman değişen bir şey oluyor mu?

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    AciyaGulmek bunu yazdı

Şahsa dair gelire mi bakıyorlar ikametgahı aynı olan fertlerin gelirine mi bakıyorlar? Bir de diyelim ki şahıs aynı apartmanda bir üst kata taşındı tek başına o zaman değişen bir şey oluyor mu?

bir hanedeki toplam kişi sayısı ve o haneye giren gelire bakıyor. gelir/kişi sayısı yapıyorlar. bir limiti vardı onun atıyorum 800 lira üzerinde ise gss ödüyorsun diyorlardı.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rebelpower bunu yazdı

Biz yapılandırma beklerken çok sevgili devletimiz boş durmadı vergi borcumdan dolayı tüm hesaplarıma haciz koydu. Hiç nakit param yok. Elinizi vicdanınıza koyun gecikmiş borcu olan bir kişi devlet yetkilileri yapılandırma yapılacak dediğinde gecikmiş borcunu öder mi ? Yapılandırmayı bekliyordum ki başımıza gelenlere bakın. :(

Artık böyle. Eskidendi öyle kapıya haciz memurlarının gelip evdeki eşyaları götürmesi. Günümüzde her şey bankalar üstünden yürüdüğünden tüm hesaplarına bloke koyuyorlar adamı kilitliyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

cengo  nun 400m vergi borcunu silerken iyi, gss borcum var 6 7 yıl oldu ödersem emüklesinler amk askerden yeni gellmişim iş yok güç yok evde 3 boğaz 1 peder çalışıyor adam bana  gss kilitliyo ohh vala

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

GSS konusunda uluslararası mahkemelerde dava açılması lazım. Vermediği hizmetin zorla karşılığını alıyorlar. Yasal yollardan haraç toplanıyor.

anonim6918524 tarafından 02/Kas/20 22:43 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

GSS konusunda uluslararası mahkemelerde dava açılması lazım. Vermediği hizmetin zorla karşılığını alıyorlar. Yasal yollardan haraç toplanıyor.

Takmıyor uluslararası mahkemeleri de adamlar , karar çıksa dahi yaptırım oluşmuyor. Bu tarz adamları maddi yaptırımlarla baskılamak gerek onu da kimse yapmıyor hep hava cıva

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 28807 Toplam Mesaj: 121
vergi