Veri Merkezi Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

Hocam verimerkezi kurulumunda en güzel çözüm donanımı Leasing ile almak olacaktır. En güncel donanımı barındırmak istiyorsan tabiki. Onun haricinde mevcut sermayeni Türkiye'de hat giderlerine olan ihtiyacın, personel gideri vs gibi canlı para döndürmen gereken yerde kullanabilirsin.

Whatsapp : +491783959367 | Website : https://tr.uno-medya.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam bence hiç uğraşma , o doları öyle bırak bu gidişle zaten sana daha iyi para kazandırır :D 

Bence veri işi turkiye de sıkıntı paran olabilir , kimse de buna birsey diyemez çalışmış kazanmış ya da kazanmissindir herneyse bu bizi ilgilendirmez , sadece arkadaşlar şu bakıma demek istemiştir , 3milyon doları olan insan hani gelip tahribata konu açmak yerine , bu işin uzmanlarını bulur , birebir şekilde destek alır tarzı dusunmus ve geçmişte olmuş olan troll konularını baz alarak sana böyle demiş olabilir. 

Tanıdığın iyi sistem uzmanları , yazılımcılar , teknik destek elemanları, veya hangi alanda kim lazımsa 

Bunları tespit edebiliyor musun ? Yazılım , network , data bu konuları anliyormusun tarzı sorular gelebilir. Yani ben bugün hiç anlamadığım bir is olan elektronik ile ilgili bir dala girsem , ne kadar başarılı olabilirim? Ya da ne kadar bilgim olabilir? Yaşadığım ufak yerde bile , ne dükkanlar, ne firmalar açıldı. Sonra battı gitti. Hepsi de devlet desteği ile yapıldı. Devletimiz , teknoloji devleti değil  maalesef. bu ülke de bu alanın bakanı çıkıp , internete fazla kafa verdim mi kafayi yersiniz diyor :) 

O yüzden gerekli elemanları bulurum, işten anlarım , diyorsan bence teknoloji yatırımı en iyi yatırımdır. Ülkemizde en iyi gelecek yillari baz alarak evet teknoloji patlayabilir 

Ama bu sistem devam ederse , ve daha da kotuye giderse yatırımın da ölü olma ihtimali yüksek olur. 

Para her zaman parayı çekmez unutma hocam. Bir yanlış yatırım, harekette bakmışsın ki milyonların yalan olmuş. 

Ve ülke de zaten internet kısıtlamasi ve zibilyon tane sıkıntı var. Ben atıyorum farklı bir sistem açacağım ve verileri sende saklamak istiyorum , e senin ulkende ki siteler gidip sunucusu yurtdışında olan verimerkezleri ile is yapıyor , ben seninle neden iş yapayım? :) 

Sonuç ve özet olarak ; teknoloji iyi bir yatırım , ama nerede ne şartlar da yapıldığınada bağlı. 

Su an ülke de en iyi parayı inşaatçılar , daire usulü is yaparak kazanıyor. :) Daire başı 60k masraf ediyor aynı daireyi 150k ya satıyor :) 

Mekan , yer , şehir, durum , fark etmez diyorsan ormanın içinde bakımı yapılacak tam bir gözden ırak sunucu binası olabilecek bina var , bakımını yap 4-5 yıl kira verme :) yeterki tahribat , ülke , insanlarimiz teknolojiye yatırım yapsın 

Ve ustte mesaj yazmış olan @sandman abi , bu işin uzmanıdır sana her konuda yardımcı olacağına kefilim :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Konuda Emre'nin, yani @sandman'ın mesajı varsa, bilinki gerçek anlamda ciddiye alıp cevap yazmıştır, dalga geçildiğini düşünmeyin. Zira kendisi ülkemizde bu kapsamda hakiki bilgi sahibi olan sayılı kişilerdendir.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bi siteye iki robinson fazla ulen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Cok kisa yazicam

Datacenter sektöründe senin  3 milyon  dolarin cerez parasi. Paran yetmez yani.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 2778 Toplam Mesaj: 18
veri merkezi teşvik