Veri Sıkıştırma
-
Merhaba Arkadaşlar, Elimdeki veriyi %70 oranında felan sıkıştırmak istiyorum.Elinde örnek program ve kaynak kodları olan var mı?
-
Veride ne verisi ?
-
mkyb bunu yazdı
Veride ne verisi ?
Farketmez hocam, herhangibi bir dosyayı; metin, resim, müzik ,video vb. hepsi olur
-
Resim dosyalarının uzantıları jpg vs bunlar zaten kendi çapında sıkıştırma diye biliyorum hocam. Videoları sıkıştırmak istiyorsan :
http://www.tahribat.com/forum/720p-videolari-kaliteyi-bozmadan-sikistirma--198392#msg2452166
-
:D %70 felan
-
müzik, resim, video falan diye bir dünya yok
o formatlar zaten kayıplı formatlardır
onları bırak %70, %20 sıkıştırabilen kayıpsız bir format icat edilmedi
önce ne istediğini bil
-
Elindeki resim video gibi dosyalari %70 sıkıştır parayi koyacak yer bulamazsin:D
-
Bence de daha net olunursa, çözüm yolunda birileri birşeyler söyleyebilir.
bmp formatlı bir resimle jpeg formatlı bir resmi sıkıştırmak aynı şey değildir. Ya da bir mp3 ile bir wma dosyasını sıkıştırmak farklı şeylerdir. Bazı formatlarda sıkıştırma sonucunda boyut hiç değişmezken, bazılarında boyut küçültülebilir.
-
şu program dehşet sıkıştır. ama muridlerin dediği gibi gidipte tek parça video dosyasını sıkıştırmasını bekleme.
-
Daft bunu yazdı
müzik, resim, video falan diye bir dünya yok
o formatlar zaten kayıplı formatlardır
onları bırak %70, %20 sıkıştırabilen kayıpsız bir format icat edilmedi
önce ne istediğini bil
Hocam sana bi hâller olmuş, milleti bi s*kmediğin kalıyor son zamanlarda, o nasıl cevap yahu? Tamam, kadın absürd bişey istemiş ama...
-
Bir arkadaşım istedi ödeviymiş.Benim bu konularda pek bilgim yok. Elinde kaynak kod olan varsa çok iyi olur.