Veri Tabanı Na Yedeklemek
-
Bilgisayarın ve o bilgisayara bağlı olan harici hdd leri olduğu gibi veritabanı na attırmak istiyorum ancak bu işlemi başkasının bilgisayarına yapacağımdan herfin gözü önünde dosyaları tek tek veri tabanına atamam yani adam bilgisayarı kullanıyor ama onun haberi olmadan bilgisayar ve ona bağlı olan harici hdd ler veri tabanına yedeklenecek yardımcı olursanız sevinirim
Aress tarafından 18/Ağu/15 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Oha amk, 50 gb veri olsa hepsini veritabanına mı atmaktan bahsediyorsun hocam ?
Öyle yapmak yerine google drive yada herhangi bir bulut sistemine yüklemen çok daha kolay olacaktır..
-
Winrar la rar yapıp at. Zamanın varsa en iyi sıkıştırma de hem kopyalandığı yerde daha az yer tutar. Zaman yoksa sağdece depola gibi bir seçenek vardı onu seç.
Winrar çalışmaya başladığında da ekrana çıkan küçük pencerede arka planda çalışa bas. Sağdece saatim yanında küçük bir görsel olur o kadar. Başka ekran olmaz.
-
%100 harddisk aktivitesini farketmeyeceklerini sanmıyorum.
-
Kurulumu virtualbox üzerine yap. Sonra ana dosyayı istediğin yere yedekle. Tabi o boyutla akıl kârı mı? Tartışılır.
Tabi hin fikir üzerinden yürüdüğünü tam olarak okumadığımdan anlamamıştım. :) Keylogger işini ilerletmişsin hocam.
Austen tarafından 15/Ağu/15 20:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Yada daha temizi eğer bilgisayar kablolu ağa bağlı ise tüm sürücülerini ağ erişimine aç sonrada o ağdaki başka bir bilgisayardan sürücülere ulaşıp kopyala.
-
kullanıcın haberi olmaması lazı o bilgisayara elimin değidiği bile anlaşılmaması lazım modemin portunu yönlendirsem olurmu
@ayhun müride selamlar
-
up
-
Aress senin başlıklarının %90'ını da alengirli işler :)
Yok karşı tarafa farkettirmeden nasıl virüs yollarim, yok habersiz verileri nasıl indiririm :)
Yanlış yazımlı başlıkların da cabası.
Kişi aynı kişi ise bu adam sana ne etti merak ettim.
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Aress senin başlıklarının %90'ını da alengirli işler :)
Yok karşı tarafa farkettirmeden nasıl virüs yollarim, yok habersiz verileri nasıl indiririm :)
Yanlış yazımlı başlıkların da cabası.
Kişi aynı kişi ise bu adam sana ne etti merak ettim.
kişi değil kişiler bana herkes çok şey etti belkide bu bardağı taşıran son damla idi
-
arkadaş kızılgun desem değil çünkü kizilgun daha bilgili ben arkadaşı anlıyamadım biraz garip biri :(