Veri Tabanı Na Yedeklemek
-
Abi biri su basligi duzeltsin gozume takilip duruyo.
-
up
-
vallaha suan 17 yasindayim ama yemedigim kazik kalmadi cekmedigim cile kalmadi ama hic bir kin nefret tutmadim bence nefret kin onun gibi seyler gereksiz ve aciz kisilerin dusunecegi seylerdir bi insandan nefret etmek okadar kolay olmamali bence tabi bende ögrenmek isterim hackerligi böyle seyleri ama intikam almak icin degilde kismen eglence icin olabilir
-
hocam derin konular bunlar neyse up
-
iQsuz bunu yazdı
+1
-
hatayi bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
+1
oldumu beyler
-
ortalık durulsada ben bu işi yaparım up
-
Azda Olsa ufak bi ödül koydum up
-
Aress bunu yazdıhatayi bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
+1
oldumu beyler
hocam özellikle mi yapıyorsun bilmiyorum ama. Veri Tabanı değil veritabanı ve bu özel isim olmadığından "veritabanına" olmalı ayırmana gerek yok yani.
konuya gelirsek diyelim ki adamın bilgisayarına eriştin verileri yedekleyecek sistemi kurdun çalışıyor. Ee bu adam anlamayacak mı interneti niye bu kadar yavaş diye.
Veritabanına kaydetme olayını geçiyorum hiçbir özel yanını göremedim. Sonuçta istediğin şey dosyalarsa eğer bir şekilde dosyaları yedeklemen lazım. Ondan sana doğrdudan aktaramayacağına göre (hız yüzünden ve kendini ifşa etmemiş olmak adına) bir cloud servisine veya kendi serverına atman lazım. Arkaplanda çaktırmadan bir cloud servisini çalıştırmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Arkaplanda çalıştırırsın ama çaktırmadan olmaz.
Geriye kalan çözümlere baktığımızda yapman gereken şey bilgisayara erişim elde edip sonra da bir server'a dosyaları kopyalaman. Diyelim ki truva atıyla girdin ve backup alacak bir script yazdın. Script yine ortaya çıkar.
Sana lazım olan tüm dosyaları kopyalayabilecek bir truva atı veya türevi bir yazılım.
Ama ne olursa olsun, o kadar yüksek hard disk kullanımından tut internet kullanımına dek anlaşılmaması pek mümkün değil.
-
veritabanının ne olduğuyla ilgili ciddi bir anlam kargaşası yaşıyorsun hocam sen