Verilen Ağ Yolunda Ağ Sunucusu Yok..!
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
ha bu arada switch i değiştirdim düzeldi. sonra tekrar aynısı oldu. Yani şuan yeni switch takılı ama yine aynı sorun var
-----------------------------ana bilgisayarında bir sorun olmadığından eminmisin peki ? eğer dediğimiz adımları birebir yerine getirdiysen sorun ya modemde ya IP adreslerinde veya ana bilgisayardaki küçük bir sorundan kaynaklanıyor. Bir de ana bilgisayarını geçici olarak başka bir bilgisayar yap bakalım ne olacak
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
ha bu arada switch i değiştirdim düzeldi. sonra tekrar aynısı oldu. Yani şuan yeni switch takılı ama yine aynı sorun var
-----------------------------ana bilgisayarında bir sorun olmadığından eminmisin peki ? eğer dediğimiz adımları birebir yerine getirdiysen sorun ya modemde ya IP adreslerinde veya ana bilgisayardaki küçük bir sorundan kaynaklanıyor. Bir de ana bilgisayarını geçici olarak başka bir bilgisayar yap bakalım ne olacak
-----------------------------hocam zaten bu bilgisayarın seside kesildi. 3 kere format attım yine qelmedi. Ana bilgisayarım sapasağlamdı ne olduysa aniden birden oldu zaten. Dedim belki ana bilgisayarın adınu sürekli her formattan sonra server olarak adlandırdığımızdan diğer 20 makinenin içinde sadece benimki bozuluyodur. Yani herhangi bir virüse filan yada vb. birşeye bilgisayarın adı tanımlanmıştır nebilim. O yüzden adını admin yaptım. Şuanda bir sıkıntı vermedi. Ağda var, internette var, AKINSOFT ta normal. Yeni bir modem aldım. Bir sonraki hatada da modemi değiştiricem. Seside halen yoq zaten sanırım anakartın üstünde bir parça filan yandımı ne oldu artık. Ses kartı alcam mecburen. Diğer makinelerle değiştirirdim bu defada müşteri oturduğunda sesi çıkmiycakk. Baktım hiçbiri tutmadı yapamıyorum, en sonnuda senin dediğin gibi değiştiricem ana makineyi napalım.
-
DrKeworks bunu yazdı:
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------hocam zaten bu bilgisayarın seside kesildi. 3 kere format attım yine qelmedi. Ana bilgisayarım sapasağlamdı ne olduysa aniden birden oldu zaten. Dedim belki ana bilgisayarın adınu sürekli her formattan sonra server olarak adlandırdığımızdan diğer 20 makinenin içinde sadece benimki bozuluyodur. Yani herhangi bir virüse filan yada vb. birşeye bilgisayarın adı tanımlanmıştır nebilim. O yüzden adını admin yaptım. Şuanda bir sıkıntı vermedi. Ağda var, internette var, AKINSOFT ta normal. Yeni bir modem aldım. Bir sonraki hatada da modemi değiştiricem. Seside halen yoq zaten sanırım anakartın üstünde bir parça filan yandımı ne oldu artık. Ses kartı alcam mecburen. Diğer makinelerle değiştirirdim bu defada müşteri oturduğunda sesi çıkmiycakk. Baktım hiçbiri tutmadı yapamıyorum, en sonnuda senin dediğin gibi değiştiricem ana makineyi napalım.
dostum elektirikten kaynaklı büyük ihtimal sorun yaşıyor olabilirsin ya da donanım kaynaklı..durduk yerde stil değişiyorsa yada ses gidiyorsa switchle alakası olacagını sanmıyorum, usb girişlerinden bile olabilir, birşey çakışıyor muhtemelen yada bozuk. -
nights_judge bunu yazdı:
dostum elektirikten kaynaklı büyük ihtimal sorun yaşıyor olabilirsin ya da donanım kaynaklı..durduk yerde stil değişiyorsa yada ses gidiyorsa switchle alakası olacagını sanmıyorum, usb girişlerinden bile olabilir, birşey çakışıyor muhtemelen yada bozuk.
kardeş sesin gitmesi jack girişlerinden kaynaklanıyomuş. Sanırım yanmış. Anakartı değiştirdim ses qeldi. Bilgisayarında adını değiştirdikten sonra sorun düzeldi. Switch'ide ilk değiştirdiğim zaman sorun ortadan kalktı. Birkaç saat sonra tekrar bozuldu. Yani switch'den de değildi demekki. Stilin değişmeside windows sistem dosyalarından kaynaklanıyodu. Nasıl sorunsa artık explorer.exe ve svchost.exe dosyaları etkinelniyodu o yüzden stil değişiyodu. Şuanda bir sıkıntı yok. Bilgisayar eski haline döndü. Sanırım bilgisayarımda açık vardı. En son attığım formattan windows update sitesinde ne kadar güncelleme varsa alayını kurdum. Officeyi biraz yavaşlattı ama bilgisayarımda tam takır oldu. Sanırım güncellemelerde işe yaradı. Şuanlık bir sıkıntı yok çok şükür. İnşallah yine çıkmaz bir sorun :(