folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Video Kamera Ve Fotoğraf Makinası Tavsiyeleriniz.

Video Kamera Ve Fotoğraf Makinası Tavsiyeleriniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    arkadaşlar almayı düşünüyorum ama hangi marka,hangi özellik alayım kararsızım.ayrıca ya fotograf makinası ya da video kamera alacam.ama her iki özelliğide barındıran kaliteli ve ekonomik bildikleriniz varsada olabilir.tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Marka olarak Nikon derim.

Biraz pahalıdır ancak alırsın, senelerce kullanırsın, sonra çıkan makinelerden bile kaliteli çeker. 

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Panasonıc serısı derım cunku lecıa lens ıle gercekten farklılık yaratmıs.Bende panasonigin fs20 modelini alicam bu hafta.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek
    Arkadaşım yurt dışından getirdiğiin 2 tane Nikon S50 var, sıfır ve kutusunda hiç kullanılmamıştır, poşeti dahi açılmadı.  Tavsiye ederim çok iyi makina. Düşünürsen öm atarsın...

Matrax ÇağLarın YeniLmez Barışçısı...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    teşekkür arkadaşlar araştıracağım.ayrıca hem video çekim ve fotograf çekimi olarak bu dedikleriniz yeterli olur mu acaba?

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    paran varsa nikon yoksa canon

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

panosonik fz 20 kullanıyorum leıka objektifle istedigin ışık oyunu yapabiliyorsun süper bi zum var optik videyo çekimide çok güzel düğün bile çektim tubitakın sitesinde sanal sergilere girerseniz 2008 en iyi fotografı seçildi bu makinayla çektiğim ben çok memmun kaldım gittim bide fz 30 aldım ama fz 20 yerini tutmuyor çok pratik sülüet resim felan çekerken objektifi aşagı yukarı kaldır hemen pozisyonu yakalıyon tavsiye ederim

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

arkadaşım eğer fotoğraf işiyle amatör ilgileniyorsan kodak c713 veya c813 derim fiyatı çok uygun fotoğraf kalitesi deiyi videosu biraz düşük ama idare eder..

maddi olrk daa ii bişe düşünüsan nikon al derim diğer arkadaşında dediği gibi kalitedir...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi
    Ben Canon almıştım, memnunum da ama tabi ki benimkisi amatör işi. Bu konuda çok da bilgim yok açıkcası ama şunu söylemek istedim; Mersin Media Market te Kodak çok güzel bir fotoğraf makinası gördüm. Fiyatlar da kampanyada çok hesaplı geldi. Benim beğendiğim model 500 ytl den 300 küsürlere düşmüş. Dokunmatik ekran, 15 mega pixel ve lens de iyi marka. Ben almış olmasaydım o makinayı bugün kesinlikle alırdım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    15 megapixelmi?gozun gordugu zaten9,6 mi ne yaniliyor olabilirim 15 i hic duymadim 10 un uzerinde olamaz.:))kamera istiyorsangit japonlari gozun kapali al.tabii basta denildigi gibi Nikon olmali.Nikon Canon Minolta,Sony,panasonic,vs

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi

weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------
    15 megapixelmi?gozun gordugu zaten9,6 mi ne yaniliyor olabilirim 15 i hic duymadim 10 un uzerinde olamaz.:))kamera istiyorsangit japonlari gozun kapali al.tabii basta denildigi gibi Nikon olmali.Nikon Canon Minolta,Sony,panasonic,vs
    -----------------------------

Fotoğraf makinaları konusunda çok fazla bilgim olmadığını zaten söylemiştim ama bahsettiğim makinada 15 yazıyordu. Görevliye de özellikle sordum bunu zaten. Bana 15 yada 8 mp olmasından çok lensin önemli olduğunu ama kullanılan lensin de zaten çok kaliteli olduğunu ve HD kayıt yaptığını,  HD olarak yapılan kayıtların tv de izlenmesi için de yanında hediyesini verdiklerini söylediler. 

Toplam Hit: 3432 Toplam Mesaj: 22