folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Video Kamera Ve Fotoğraf Makinası Tavsiyeleriniz.

Video Kamera Ve Fotoğraf Makinası Tavsiyeleriniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    300 ytlye 15mp olamaz ya:) nikonun bile en ileri DSLR makinalarında 12mp var piyasada ki o da 3000 ytl fiyatında:) seninki kaçak olmasın

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    öncelikle ne kadarlık bir makina alacağını söyleseydin daha ii olurdu yada slr-likemı yoksa slrmi istiyosun slr-likelar 300 800 arası slrler 1500 den 4000lere kadar gidiyo aldığın makinanın megapikseline değil diğer özeliklerini ön planda tut optik zoom isosu falan filan slr-like istiyosa tavsiyem fujifilmin makinaları slrde nikon canon...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam kodak almada ne alırsan al

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    samsung lens 6,3 18.9mm /1:3,5-4.5 titanum tavsiye ederim ben kullanıyorum..

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    nikon iyidir. canon da iyidir. video kamera alcaksan sony derim.

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

dostum burayada bi göz atmanı tevsiye ederim, burada bulunan etaplardan marka ve özellikleri seçiyorsun resimlerden kıyaslayabiliyorsun.

çok güzel biyer burda bulmuştum sanırm linkide

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=16&mo1=505&p1=3059&ma2=18&mo2=124&p2=409&ph=2

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------
    15 megapixelmi?gozun gordugu zaten9,6 mi ne yaniliyor olabilirim 15 i hic duymadim 10 un uzerinde olamaz.:))kamera istiyorsangit japonlari gozun kapali al.tabii basta denildigi gibi Nikon olmali.Nikon Canon Minolta,Sony,panasonic,vs
    yanlışın var... gözün mp si tam hesaplamamakla birlikte 100 civarı falan diyolardı:D

ayrıca bizim evdekide 14 mp

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:

panosonik fz 20 kullanıyorum leıka objektifle istedigin ışık oyunu yapabiliyorsun süper bi zum var optik videyo çekimide çok güzel düğün bile çektim tubitakın sitesinde sanal sergilere girerseniz 2008 en iyi fotografı seçildi bu makinayla çektiğim ben çok memmun kaldım gittim bide fz 30 aldım ama fz 20 yerini tutmuyor çok pratik sülüet resim felan çekerken objektifi aşagı yukarı kaldır hemen pozisyonu yakalıyon tavsiye ederim

Aynen dedıgım gıbıçArkadaslar nıkon vs dıyorsunuz ama adam profesyonel kamera alicam demiyorki.Ayrica kac senedir bu isin icindeyim arastirmadigim marka kullanmadigim marka kalmadi yari profesyonel kameralarda panasonic serisini tek geciyorum o kadar.:D

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Canon modellerini tercih et bence maddi imkanın doğrultusunda megapixeli en büyük, Flash içerikli, Bulandırmadan Zoom yapan ve olmuşken müzik vb atıp dinleyebileceğin birşey al derim benim flashı olmasada böyle bi makinam var gayet memnunum yanımdan ayırmam müzik gerektiğinde foto & video için çok rahat olur

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Eğer video senin için ön planda ise fotoğraf makinası değilde video kamera almanı öneririm.

Ama orta düzey video yeter, benim için fotoğraf önemli diyorsan normal makina al.

Ayrıca bu megapixel olayınada aldırma pek bu 10mp kameraların çoğu yazılımla yapılan şeyler. Zamanında ilgimi çekmişti adam gerçek değeri bu değil demişti.

İdeal fotoğraf için 6mp Nikon vs. aletler olabilir. Gidipte en ucuzunu almazsan tabi :)

He is finding himself.
Toplam Hit: 3433 Toplam Mesaj: 22