Video Kurgu Programı
-
Bilgisayarda yükü ekran kartına bindirecek programlar kullan hocam yoksa işlemcin çok güçlü değilse illallah edersin kurgu yaparken
-
yani bu dediğin hangisi oluyor?
-
bunların cracklileri elinde olan var mı?
-
camtasia yı kickass ten indirmiştim
pc yi render alırken hangisi daha az yorar..sony vegas mı camtasia mı
bazen 1 gb lik videoda render alıyorum..camtasia takriben 30-45 dk arası veriyor
-
murdery bunu yazdı
camtasia yı kickass ten indirmiştim
pc yi render alırken hangisi daha az yorar..sony vegas mı camtasia mı
bazen 1 gb lik videoda render alıyorum..camtasia takriben 30-45 dk arası veriyor
ben camtasia kullanıyordum bu işle uğraşırken. 720p 40-50dklık videoları render alıyordum. Kafasına göre yapıyordu işleme uzunluğunu. Kimisini kısa sürede yüksek boyutlu yapardı kimisini de tam tersini.
-
Hocam premierde 200 gb lık ham görüntülerden 40 dakikalık kurgu yapıp render aldım h264 formatında.. 30 dakika sürdü ama bitrate değeri çok yüksekti boyutuda 6 gb felan tuttu.. bitrate değerini 6 da 1 oranında düşürüp tekrar render aldım 25 dakika sürdü 4 bucuk gb render aldı.. premier de render seçenekleri oldukca geniş ihtiyacına göre ayarlama yapıp alabilirsin...
-
after effect kullanmıştım bi ara. az buçuk bişeyler yapabiliyordum ama her pc'de render yapılamıyordu malesef. sony vegas basit; hoşuma gitti.