Video Sitem Tuttu Galiba
-
kime göre neye göre hocam :)
-
e sen zengin olmuşsun koy hemen adsense i bi sonraki ayda çek altına bi astonmartin
-
Lotus bunu yazdı
e sen zengin olmuşsun koy hemen adsense i bi sonraki ayda çek altına bi astonmartin
adsense bulsam koycamda :D bulamıyorum
-
ben sebebini söyleyeyim hocam :)
hitin arkadaşların söylediği gibi düşük ancak izlenme sayılarına baktığında ciddi rakamlar görüyorsun. Bunun sebebi arama motorları botlarının video sayfalarını taraması. Her taramada video 1 defa izlenmiş gibi sayıyor. Yani o izlenme sayısı sana gerçek izlenme sayısını vermiyor. Demekki botlar son zamanda sitende çok gezmişler o sebeple yüksek izlenme sayıları. Bunlar hit olarak görünmediği içinde hitin düşük görünüyorNot: daha önce benimde başıma gelmişti ;)
-
Günlük 1K .tk uzantılı bir domainle ziyaretçi çekmek gerçekten büyük başarı.
tk domainler google ve birçok arama motorunda direkt olarak spam kategorisinde olduğu için.
O domainin tk değil de com veya net vs. olsaydı bu rakamın ortalama 10 katı kadar ziyaretçi çekebilirdin sitene..
-
Liquid bunu yazdı
Senin site tiki tutmus olmasin? : )
ahahah :D
-
CEO bunu yazdı
tk domainler google ve birçok arama motorunda direkt olarak spam kategorisinde olduğu için.
O domainin tk değil de com veya net vs. olsaydı bu rakamın ortalama 10 katı kadar ziyaretçi çekebilirdin sitene..
Teşekkür ederim hocam eski verileri koycam şimdi görsün arkadaşlar
-
CEO bunu yazdı
imzamı atar çıkarım.
tk domain ne amk.yine 21 iyi
-
hocam seni severim dönmene sevindim ama site bi sikim tutmamış hocam :D
-
GUS bunu yazdı
hocam seni severim dönmene sevindim ama site bi sikim tutmamış hocam :D
eywallah hocam bende seni severim :D ama tk domainde beklenmedik hareketler görünce şaşırdım :D