Videodaki Muhteşem Programa Sahip Olmak İstermisin?
-
http://www.youtube.com/watch?v=v0srY...embedded#t=115
program sayesinde kendi masa üstünüzü bile klavye ve mouse gerek kalmadan yönetebilirsiniz
CamSpace, nesnelerin hareketlerini algılamak suretiyle kumanda cihazı emulasyonu yapan bir yazılım. Kullanmak için tek gereken donanım, bir adet bilgisayar kamerası. Yazılım bu cihazların %95′iyle uyumlu. Daha sonra, programı bilgisayarınıza yükleyip, fare, klavye, joystick ya da direksiyon olarak elinizin altında ne varsa bunu yazılıma takdim ediyorsunuz. (”Merhaba CamSpace, bugünkü direksiyonumuz bu tepsi.”). Program, kilitleme ve izleme işlevlerini (yani X ve Y eksenlerini) kendiliğinden ayarlıyor zaten. Sonra da, elinize yuvarlak tepsiden yapılma direksiyonunuzu, yanınıza kola şişesinden yapılmış vitesinizi elinize alıp “vruuuum vruuuuum!” sesleri eşliğinde oyununuzu oynuyorsunuz.
tbt olarak fazla surat yapmıyalım -
Benim hiç web kameram olmadı ha :S
-
la "hayvan" gel gel bak bu da beleşmiş lan bunu da alak :D eyv moby.
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İndirelim bakalım :|
Edit: Mesela mikrofona duyarlı bişey yapsalar. Mikrofondan hooooop diyince bi klasörü alıp başka yere taşısa mesela :D
-
mobydick64 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
Edit: Mesela mikrofona duyarlı bişey yapsalar. Mikrofondan hooooop diyince bi klasörü alıp başka yere taşısa mesela :D
yaaaa yok ebess .a Alii sami
-----------------------------Yok web kameram olmadığı için böyle bir yazılıma gerek duydum :D Sırf kameram yok diye böyle bi yazılım yazsın adamlar işleri ne :D
-
oyun oynamam ama yinede test edilmeli bence:)güzel bi sistem
-
Bu playstation daki eyetoy la aynı yapıya sahip sanırım, bilgisayarda nasıl olur denemek lazım.
-
O bi tane xbox reklamı vardı. Tenis oynuyo çocukla kız. Tabii joistik ellerinde uzaktan etkili bişey. Neyse bizim çocuk kıza bakıyor tenis oynarken. Kız saçı g.tü dağıtmış tabii...
Çocuk joistik'i elinde unutup yukarıya çıkıyordu. Orda mastürbasyon (31) şey ediyordu. Tabii kız ekrandaki animasyon oyuncununda elinin gidip geldiğini görüyor ve iğrenç sonuçlar ortaya çıkıyordu.
Tabii riski işler :S Nasıl anlattım ama :D
-
ağzım ayrık kaldı :S
güzel düşülmüş :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------gvz var ya ebesininki diyorsun pesi açıyor mesela vistada çalışıor mu acaba :D
-
İşe yaramıyo pek.Ben yapamadım