Videodaki Muhteşem Programa Sahip Olmak İstermisin?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------O bi tane xbox reklamı vardı. Tenis oynuyo çocukla kız. Tabii joistik ellerinde uzaktan etkili bişey. Neyse bizim çocuk kıza bakıyor tenis oynarken. Kız saçı g.tü dağıtmış tabii...
Çocuk joistik'i elinde unutup yukarıya çıkıyordu. Orda mastürbasyon (31) şey ediyordu. Tabii kız ekrandaki animasyon oyuncununda elinin gidip geldiğini görüyor ve iğrenç sonuçlar ortaya çıkıyordu.
Tabii riski işler :S Nasıl anlattım ama :D
-----------------------------
süpe anlattın... nobel edebiyat ödülüne aday gösterilebiliten var hayvancım... -
güzel gercekten ii düşünmüşsun
-
webcam oyfunları oynuyorum uzun zamandır :)
-
oyundaki bu vites mevzuunu bizim muridler yanlış değerlendirebilir.. değişik cisimlerle(!) deneyen falan çıkarsa şaşmayın :D
-
tesekkur ederım efendım....
ılk fırsatta denıyecegım
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------koptumm lan sabah sabah allah iyiliğinizi versin :D
kola şişesinden vites ha muahaha :D
-----------------------------aynen hoja zaman kötü ,herşeyden herşey olabilir :))))
-
link eror veriyo
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------link eror veriyo
-----------------------------doğru eror veriyo açamadım
-
hocam indirdim kurdum ama bi türlü yönetemedim bişi anlamadım desem yeridir yani
sevabına şunu iyice bi anlatsan resimli örnekler filan yada video çeksene kurulum ve çalıştırma üzerine piyasadaki videolar oyun anını gösteriyo
-
kurdum flash oyunlarda çalışıyo balon patlatma falan işe yarar araba yarışında denemedim