folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Videojockey Mürit İle Görüşen Varmı

Videojockey Mürit İle Görüşen Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

hayırdır host ile sorun yaşayan kim ? bende kullanıyorumda sorun yok gibi ?

benim hostu kapattı hiç bi şekilde ulaşamıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

müşterilerinin hepsi sorun yaşarken sen nasıl sorun yaşamadın hocam.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

valla ne bilem sorunum yok adamla :) 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

hane adamla sorun yaşıyorsanız reselelr aldıydım ondan ben size host vereyım hane ciddi bir sorunu vardır yoksa niye böyle yapsın

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Herkesin kafası rahat olsun..

VideoJockey in durumu iyi.

Sadece biraz kafası karışık dinlenmek için uzaklaştı.

Not: kendisi ile iletisim içerisindeyim.

Merak ediyorum acaba sen tbt deki konudan bahsettiginde millet parasini istiyor veya tekrar hizmet istiyor dediginde verdigi cevap ne oldu??

Tbt'den ban yemesi lazim aslinda neden derseniz tbt muridlerini zarara ugratti...Dolandirdi gibi birsey oldu.. Suan da cogu kisiyle arasi iyi oldugundan banlanmiyor sanirim..

Ben paramin pesinde degilim ama gelip bi aciklama yapsa iyi olmaz mi? kardesim soyle soyle oldu paranizi odeyemiyecem veya ilerleyen zamanlarda oderim hic olmadi tekrar host acarim size gibi laflar etse yeterli...

Sadece aciklamasini bekliyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Hocalar. Bakın bende bu arkadaştan host aldım. Ayrıca ben şahsımada almadım. Hizmet verdiğim bir firmanın web sitesi için aldım. Firmadan beni arıyorlar site açılmıyor şöylede böylede diye. Baktım cidden açılmıyor. Host uçmuş. Aradım bu arkadaşı ilgilendi tekrar devreye girdi aradan 1 hafta geçti yada geçmedi gene gitti host. Tekrar aradım derdimi dile getirdim hostun şahsıma ait olmadığını ve başka bir şirkete ait olduğunu dile getirdim ve o esnada söylediği sözler pek hoşuma gitmedi. Bende hiç üstelemedim ve natroya geçirdim sistemi. Natroya geçtiğim günden beri en ufak kesinti dahi yok. Olsa bile ağızlarına sıçıyorum banamısın demiyolar anında çözüm üretiyorlar. Herşey paran kadar. O günden beri birdaha hizmet istemedim bu arkadaştan ve verdiğim paranında peşine düşmedim. Öyle yada böyle hiçbir şekilde iletişime geçmedim. Demem şu ki uzun lafın kısası ''Sikilmiş götün davası olmaz'' verdiğiniz üç kuruşun peşinde değilsiniz madem o zaman hangi cevabın peşindesiniz? Alacağınız cevap sizi ne derece tatmin edecek? Her insanın başına bu tür işler gelir. Verdiğin para kadar hizmet alırsın verdiğin para kadar itibar görürsün. Ben bu arkadaşa laf söylemiyorum ha bu savunduğum anlamınada gelmez savunmuyorumda. Verdiğim ücret kadar iyi yada kötü bana hizmet sağladı. Sağladığı hizmetten dolayı iş yaptığım fimadan lafta yedim buda umurumda değil. Ama ağzından çıkan sözleri tartıp biçmediği için bende sorgusuz sualsiz aldığım hizmeti başka yere taşıdım. Ne ben ona başka birşey sordum nede o bana neden taşıdın diye soru sordu. Bitti gitti. Neyin peşindesiniz siz. Bu konuyu her seferinde görüyorum ve yazmıyayım diye kendimi tutuyorum ama bu sefer yazıcam artık yeter yani. Tekrar söylüyorum ''Sikilmiş götün davası olmaz...''

BaD_BoYs tarafından 21/Nis/13 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Hocalar. Bakın bende bu arkadaştan host aldım. Ayrıca ben şahsımada almadım. Hizmet verdiğim bir firmanın web sitesi için aldım. Firmadan beni arıyorlar site açılmıyor şöylede böylede diye. Baktım cidden açılmıyor. Host uçmuş. Aradım bu arkadaşı ilgilendi tekrar devreye girdi aradan 1 hafta geçti yada geçmedi gene gitti host. Tekrar aradım derdimi dile getirdim hostun şahsıma ait olmadığını ve başka bir şirkete ait olduğunu dile getirdim ve o esnada söylediği sözler pek hoşuma gitmedi. Bende hiç üstelemedim ve natroya geçirdim sistemi. Natroya geçtiğim günden beri en ufak kesinti dahi yok. Olsa bile ağızlarına sıçıyorum banamısın demiyolar anında çözüm üretiyorlar. Herşey paran kadar. O günden beri birdaha hizmet istemedim bu arkadaştan ve verdiğim paranında peşine düşmedim. Öyle yada böyle hiçbir şekilde iletişime geçmedim. Demem şu ki uzun lafın kısası ''Sikilmiş götün davası olmaz'' verdiğiniz üç kuruşun peşinde değilsiniz madem o zaman hangi cevabın peşindesiniz? Alacağınız cevap sizi ne derece tatmin edecek? Her insanın başına bu tür işler gelir. Verdiğin para kadar hizmet alırsın verdiğin para kadar itibar görürsün. Ben bu arkadaşa laf söylemiyorum ha bu savunduğum anlamınada gelmez savunmuyorumda. Verdiğim ücret kadar iyi yada kötü bana hizmet sağladı. Sağladığı hizmetten dolayı iş yaptığım fimadan lafta yedim buda umurumda değil. Ama ağzından çıkan sözleri tartıp biçmediği için bende sorgusuz sualsiz aldığım hizmeti başka yere taşıdım. Ne ben ona başka birşey sordum nede o bana neden taşıdın diye soru sordu. Bitti gitti. Neyin peşindesiniz siz. Bu konuyu her seferinde görüyorum ve yazmıyayım diye kendimi tutuyorum ama bu sefer yazıcam artık yeter yani. Tekrar söylüyorum ''Sikilmiş götün davası olmaz...''

Yanlış anlama ama kendi hakkını aramıyorsan bile muridlerin kendi haklarını aramasına niye karışıyorsun ki. Madem çok önemsiz birşey senin için yazma birşey niye zor tutuyorsun kendini? Milletin zararını sen mi karşılayacaksın? Milletin maddi zararı toplansa büyük bir maddi zarar olduğu ortaya çıkacaktır.

Ayrıca sorun bu değil bence. Muridler zarar'a uratılmış sonuçta. Ve bu arkadaş sitede hala üyeyse eğer muridlere karşı parasal anlamda olmasa bile manevi anlamda sorumluluğu vardır. Hatta parasal anlamdada sorumluluğu vardır. Yarın bir gün aynı olayı gene bu arkadaş tarafından yeni muridlere oluşursa sorumlusu sen olmayacaksın sonuçta.

Parasını istemeyen istemez. Ben yıllarca söylelerim insanlara yurtdışından host alın diye. Gene aynı vaka. Çünkü 9 yıl önceden deneyimliğim türkiye'deki bu hosting dalgasına. Ama sonuçta hizmet durduysa bile insanların kullanmadıkları hizmetin paralarını isteme hakkı vardır ve buna kimse karışamaz bence.

Kendisini tanımam ama eğer açıklama yapmıyorsa, sorumlu olduğu kişileri "siklemiyorsa", muridlere en büyük hakareti etmektedir. İnsanların niye bu kullanıcının banlı olup olmadığını sorması kadarda normal birşey yok açıkçası.

DrKill tarafından 21/Nis/13 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

skilmiş götn davası olmaz diyen arkadaş; bütün tahribat bu adamdan host alıyordu ve en az 50 - 60 kişi alamadığı hizmetin parasını ödedi bu adama.

Ortalama 40 - 50 tl olsa her kişinin ödediği para, hiçte azımsanmayacak bir ücret çıkıyor ortaya.

Kendisine pm attığımda hostların yavaşlığından dolayı " kaç tane sunucu yönettinde ne biliyorsun, kimse şikayet etmiyor bi sen devamlı şikayet ediyorsun" gibi bir cevap verebilecek kadar küstahsa bu arkadaş kimse kusura bakmasında "veremediği hizmetin  karşılığında aldığı ücretleri sike sike  geri iade etmek zorunda.."

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

BaD_BoYs aramizda ogrenci arkadaslar var onlar da bir cevap bekliyorlar... Ben yine diyorum pesinde degilim ama kalkip bana aciklama yapmasi lazim kardesim bilmem lazim neden boyle yaptigini...

Simdi gidip en iyi hostingi almissin yaa adamlar seni siklemese sen gelip tbt'de konu acsan bizde sana yurtdisindan al desek ne sacma olur dimi...

Sen adamla konusma firsati bulup verdigi cevaba nazaran hostunu tasimissin..

Bende bu soruyu sorup cevap alma hakkina sahibim....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Hoca benim de kanaatim insan beceremeyeceği işe girmeyecek kısaca yiyemeceğin y.rağın altına yatmıcan

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 10015 Toplam Mesaj: 60