folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vietnam Savaşı Sonrası

Vietnam Savaşı Sonrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

Burası Vietnam Savaşı Sonrasında Kullanılan Kimyasal Silahların Acı Boyutunu Tüm Dünyaya Göstermek İçin Hazırlanan Bir Müze...

http://www.enteresanolaylar.com/resim/reg/images/74486e5b0.jpg

http://www.enteresanolaylar.com/resim/reg/images/18687dd41.jpg

http://www.enteresanolaylar.com/resim/reg/images/78642416e.jpg

http://www.enteresanolaylar.com/resim/reg/images/4565bad59.jpg

http://www.enteresanolaylar.com/resim/reg/images/7877cf0f9.jpg

Dünyaya demokrasi özgürlük getirmek isteyenlerin sonuda umarım ve çok isterim bu hale getirdikleri insanlar gibi olur...

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    insanlıgın sonunu insanlar getirecek

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Turşucu dükkanı gibi : ) , pislik herifler utanmadan insan cesetlerini kavanozlayıp sergiliyorlar , özürleri kabahatlerinden büyük , yani bu şekilde mağduriyetlerinimi sergiliyor bunlar....

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    kımyasalın genleri bu kadar mutasyona ugratacagını zannetmıyorum resmen bı kacı ucube yau ınsan demeye bın sahıt ıster bana kalırsa photoshop calısması

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek

özgürlük getiren özgürlük getirmiyor ki demokrasi getiren onu hiç getirmiyor olan bu :(

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek

photoshop olduğunu sanmıyorum, gerçekler ama kimyasal silahlar genlerde mutasyona sebep olmaz ki. nükleer şeyler sebep olur...
     tuhaf... ayrıca kavanozlanıp sergilenmelerinde de bir sorun görmüyorum ben, neticede kim olduğu bilinmeyen kimseler...

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    nE photoshop ' u ne alaka hiç tv'de belgesel izlemedinmi. vietnam savaşından sonra ordaki insanlarda birçok hastalık türü çıktı . Yani böyle şey hiç olamazmı :S :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

AgiL3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    photoshop olduğunu sanmıyorum, gerçekler ama kimyasal silahlar genlerde mutasyona sebep olmaz ki. nükleer şeyler sebep olur...
     tuhaf... ayrıca kavanozlanıp sergilenmelerinde de bir sorun görmüyorum ben, neticede kim olduğu bilinmeyen kimseler...
    olurmu kımyasal gen yapısnı bozar ve bır sonrakı dollere aktarılır

Karakartal bunu yazdı: 

nE photoshop ' u ne alaka hiç tv'de belgesel izlemedinmi. vietnam savaşından sonra ordaki insanlarda birçok hastalık türü çıktı . Yani böyle şey hiç olamazmı :S :S

bu arada  karakartal nıcklı arkadas hastalık turu dıyosun yukardakının hastalıkla alakası yok yanı vırusle bakterıyla alakası yok tamamen genlerın bozulması ayrıca tvde cok genı bozuk ınsan gordum bunlar ınsan degıl farklı bısey baarız bılgısayar yapımı oldugu

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo

vietnam savaşı olağanüstü. sonuçları çok dramatik. abd vietnamı işgal etmek ister vietnam sovyetlerden destek alır, mühimmat bulunur gıda bulunmaz, gıda bulunur ilaç bulunmaz, amerika süper silahlarıyla saldırır vietnam direnir.

vietnamlılar stratejik bölgelere çember şeklinde  yüzlerce tünel kurar amerikan askerleri helikopterlerle çembere indiğinde tünellerden çıkarak saldırır, abd meseleyi keşfeder ağır tonajlı bombalarla tünellerin çökmesini sağlar, vietnamlılar canlı canlı gömülür, yeni tünelleri yükü taşıyacak tahta desteğiyle inşa ederler, vietnamın ağaçları sökülür.

abd saldırır vietnam direnir, abd askerlerini aşılar vietnama helikopterlerle hastalıklı besi hayvanları indirir, aç vietnamlılar bunları yer salgın dağılır, vietnam yine direnir, uçaklar köyleri bombalar, tarlaları bombalar vietnam yine direnir, ormanları nepalmlerle yakılır, köylere fosfor bombaları atılır vietnam yine direnir.

en korkunç emir cesetlerin kaba etinin yenmesi, pis suların zehir otuyla kaynatılarak içilmesi günden güne ölüm. abd nin karşısında topraklarından başka kaybedecek hiçbirşeyi olmayan bir halk vardı, çok ağır bedel ödediler.

insan kabul etmediği sürece yenilmez ülkelerde böyledir, peki bütün bunlara değermiydi? vietnam işgale değermiydi? yada vietnamın bu kadar direnmesi gerekirmiydi? vietnam hristiyan olsaydı ne olurdu, kapitalist olsaydı ne olurdu? japonyadan, koreden aşağı kalırmıydı? peki şimdi ne oluyor vietnamın en büyük ticareti neden abd ye abd günah mı çıkarıyor, peki onurlu vietnam neden bu ticarete sıcak bakıyor? kim kazandı kim kaybetti? ölenlere ne oldu? resimlerdeki şekilsiz bebekler ne için bu hale geldi?

savaş ne vietnamın zaferi ne abd nin mağlubiyeti, ölen öldü kalan sağlar gazi yada hastalıklı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Allah sonumuzu hayır etsin Kamil!.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    biri bana bütün bunların fake olduğunu söylesin lütfen.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 2255 Toplam Mesaj: 13