Vikipedi Dileniyo Mu ?...
-
2 kez 5 tl yaptım :D
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------türk insanından kimler bağış yapacak merak ediyorum.
-----------------------------içimiz yanar duygulanırız bi an tam bağışı yapacak gibi oluruz ama sonra... "üf benmi kurtaracam dünyayı" diyip çıkarıyoruz ortaya cimri yönümüzü!
-
Dün aklımdaydı bağış yapmak işten çıktığım için vazgeçtim, müsait olduğum zaman yapıcam. Bana gayet samimi geliyor. Günde 50 defa faydalanıyorum.
Türk insanı falan filan aşın bunları yani samimi geliyosa atarsın 5 10 100 ne kadar verebiliyosan.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------google 500.000 dolar verdiyse iyiymiş lan bende koyayım üzgün bakan suratımın resmini tepeye :P
tamam taktir edioruzda bana herifin suratını görmekten illallah geldi wikide tamam bugün dilendin 500.000 dolar verdiler, nereye kadar gidece aq?
1 verirler 2 verirler ondan sonra biter. Daha zekice bişeye gidilebilirdi, mesela php mysql gibi birçok site bile onlarca bedava server buluyor gönüllülerden. wikipedia da butun masrafi server ise güzel bir merkezi mirror sistemi kurarsa herkez host edebilirdi.
-----------------------------Ben o suratı reklam sanıyodum, kendi resmini koymuş demek :/
-

-
çok güzel site,bağışı hakk ediyor
-
wikileaks le baglantilari var mi bilmiyorum ama onlarda donate istiyo. onada bi el atin :)
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoba :D
-
her girdiğimde jimmy nin tipi görmekten bıktım amk
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoba :D
-----------------------------haydeeee :D