folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vın Mı ? Ttnet Mi? Vınnlardan Hangisi?

Vın Mı ? Ttnet Mi? Vınnlardan Hangisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:
    -----------------------------

O zaman Fenerli oluyorsun diyeceğim ama yine silecekler onun için demiyorum. Takımının attıkları önemli, yedikleri değil. Takımının kalecisi kova ise senin en küçük problemin 100MB olur. Bkz. Fenerbahçe diyeceğim ama demiyorum.

Kapiş.

Hea anladım caney..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Şebeke önemli. Benim bulunduğum yer vodafone'da çok iyidir senin olduğun yer turkcell'de daha iyi olabilir.

Sana bulunduğun yerde hangi operatör daha güçlü şebeke veriyorsa onun modemini kullan. Markaya takma..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Uydunet öneririm. Hız olarak ttnetten daha iyi. 1024 aldıysan dosya indirme hızın 110-120 arasında oluyor. Ttnet gibi 100 ile indirmiyorsun. Bir ara kampanyası vardı internet alana tv kanallarını da ücretsiz veriyorlardı. http://www.uydunet.net

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

O zaman açıklık getireyim.

Eğer online film dizi izlerim sürekli bişeyler indiririm diyorsan kesinlikle Adsl yada uydunet alacaksın kaçarı yok.

Yok benim laptop netbook um var istediğim yerde bağlanabileyim.Zaten öyle filmle falan ihtiyacım yok surf artı msn ye gireyim yeter diyorsan Vınn alacaksın.

Alternatif olarakta vınn a yöneldiysen vodofone a 24 ay taahhüt verirsen.

Aylık 75 TL ye 5GB internetin olur üstünede 1000TL lik teknosa indirim çekin  olur.

Bu alternatife de iyi bak derim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

real_agabey bunu yazdı:

O zaman açıklık getireyim.

Eğer online film dizi izlerim sürekli bişeyler indiririm diyorsan kesinlikle Adsl yada uydunet alacaksın kaçarı yok.

Yok benim laptop netbook um var istediğim yerde bağlanabileyim.Zaten öyle filmle falan ihtiyacım yok surf artı msn ye gireyim yeter diyorsan Vınn alacaksın.

Alternatif olarakta vınn a yöneldiysen vodofone a 24 ay taahhüt verirsen.

Aylık 75 TL ye 5GB internetin olur üstünede 1000TL lik teknosa indirim çekin  olur.

Bu alternatife de iyi bak derim.

Üstad 75 ama bana heç 75 gelmiyor 79-80 falan geliyor. bilmem ne vergisi falan ekliyolarmış.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

hem vodafone hemde turkcell 3g kullanan bırı olarak kesinlikle vodafone.

kontratsız mobilmodem 66 lira üstelik.

hem vodafonede kotan doldugunda netın kesilmez. 128 kbps a hız düşer yinede nete girersin.. tıpkı ttnet 8 mbe kadar internette oldugu gibi.

diğer operatorlerde böyle bişi yok. kotan dolgudunda tak net kesilir..

not: turkcell 3g ile tahrıbata giremiyorum ama vodafone 3g ile çatır çatır giriyorum örnek şuan :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

www.superonline.net hocam bir göz at siteye. eğer sizin bolgeye internet veriliyorsa hiç düşünmeden al. çok cazip fiyatlara çok iyi internet. telefon baglantısı da gerekmiyor.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 3372 Toplam Mesaj: 18