Vın Mı ? Ttnet Mi? Vınnlardan Hangisi?
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
O zaman Fenerli oluyorsun diyeceğim ama yine silecekler onun için demiyorum. Takımının attıkları önemli, yedikleri değil. Takımının kalecisi kova ise senin en küçük problemin 100MB olur. Bkz. Fenerbahçe diyeceğim ama demiyorum.
-----------------------------Kapiş.
Hea anladım caney..
-
Şebeke önemli. Benim bulunduğum yer vodafone'da çok iyidir senin olduğun yer turkcell'de daha iyi olabilir.
Sana bulunduğun yerde hangi operatör daha güçlü şebeke veriyorsa onun modemini kullan. Markaya takma..
-
Uydunet öneririm. Hız olarak ttnetten daha iyi. 1024 aldıysan dosya indirme hızın 110-120 arasında oluyor. Ttnet gibi 100 ile indirmiyorsun. Bir ara kampanyası vardı internet alana tv kanallarını da ücretsiz veriyorlardı. http://www.uydunet.net
-
O zaman açıklık getireyim.
Eğer online film dizi izlerim sürekli bişeyler indiririm diyorsan kesinlikle Adsl yada uydunet alacaksın kaçarı yok.
Yok benim laptop netbook um var istediğim yerde bağlanabileyim.Zaten öyle filmle falan ihtiyacım yok surf artı msn ye gireyim yeter diyorsan Vınn alacaksın.
Alternatif olarakta vınn a yöneldiysen vodofone a 24 ay taahhüt verirsen.
Aylık 75 TL ye 5GB internetin olur üstünede 1000TL lik teknosa indirim çekin olur.
Bu alternatife de iyi bak derim.
-
real_agabey bunu yazdı:
O zaman açıklık getireyim.
Eğer online film dizi izlerim sürekli bişeyler indiririm diyorsan kesinlikle Adsl yada uydunet alacaksın kaçarı yok.
Yok benim laptop netbook um var istediğim yerde bağlanabileyim.Zaten öyle filmle falan ihtiyacım yok surf artı msn ye gireyim yeter diyorsan Vınn alacaksın.
Alternatif olarakta vınn a yöneldiysen vodofone a 24 ay taahhüt verirsen.
Aylık 75 TL ye 5GB internetin olur üstünede 1000TL lik teknosa indirim çekin olur.
Bu alternatife de iyi bak derim.
Üstad 75 ama bana heç 75 gelmiyor 79-80 falan geliyor. bilmem ne vergisi falan ekliyolarmış. -
hem vodafone hemde turkcell 3g kullanan bırı olarak kesinlikle vodafone.
kontratsız mobilmodem 66 lira üstelik.
hem vodafonede kotan doldugunda netın kesilmez. 128 kbps a hız düşer yinede nete girersin.. tıpkı ttnet 8 mbe kadar internette oldugu gibi.
diğer operatorlerde böyle bişi yok. kotan dolgudunda tak net kesilir..
not: turkcell 3g ile tahrıbata giremiyorum ama vodafone 3g ile çatır çatır giriyorum örnek şuan :)
-
www.superonline.net hocam bir göz at siteye. eğer sizin bolgeye internet veriliyorsa hiç düşünmeden al. çok cazip fiyatlara çok iyi internet. telefon baglantısı da gerekmiyor.