folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vine Fenomenleri Gerçekten Zengin Mi ?

Vine Fenomenleri Gerçekten Zengin Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Az önce halil söyletmez gıcığının bir videosunda denk geldim pezevenk nereden baksan 300-400 bin tl lik mercedese biniyor-idi.

O kadar para bi kere youtubeden gelmez. Ömrü billah youtube kassan bir pewdiepie olmadığın sürece yine kazanamazsın.

Vine desen vineda o kadar para olduğunu sanmıyorum. Google gibi bir devin youtubede birkaç kişi dışında hiçkimseye vermediği/veremediği parayı vine verecek değil herhalde.

Vine videolarına bakıyorum standart 200-300k arası izlenmesi var. Hayatı boyunca bu izlenmeyle devam etse yine 300 bin tl lik arabaya binemez. Reklam gelirlerini, tık başına kazanılan miktarı biliyorum az çok.

Peki bu gıcık pezevenk nasıl oluyor da arabası, stüdyo dairesi vs toplamda 1 milyon tl yi geçkin maddiyata dayalı bir hayat yaşıyor ? Nereden geliyor abi bu para ?

Hadi stüdyo falan bir şekilde alınır krediyle falan da araba biraz zor hatta çok zor. Mercedes amg yahu boru değil ki. Arabayı kiralayıp videolarda gösteriş kasıyor olabilir mi ? Yoksa gerçekten vine ünlüleri paranın içinde mi yüzüyorlar ?

Bu kadar antipatik, tipsiz, itici birinin fenomen olması da ayrı bir dünya ona değinmeyeyim şimdilik.

DadasAdam tarafından 23/Nis/16 16:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Reklam işinde iyi para var. Reklam geliridir çoğu.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

valla aynı videoyu bende izledim aynı şekilde bende şaşırdım hocam, buradan bir tespitimi söylemek istiyorum bizim zenginlere bakıyorum çoğu şişman amerikadaki zenginlere bakıyorum çoğu zayıf bence ilginç

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Ali abisi ödünç vermiştir ona ali abisiyle arası iyi diye biliyorum :) (Ağaoğlu)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

hacı iş sadece youtube değilki?

adam ünlülerle filan içerik üretiyor genç kesime duyuru yapmak için orada cash alıyor tabiki.

onun haricindede mesela youknow manyak para veriyor.

buralardan yürüyorlar. birde onları ayrı tutmak lazım.

bence atıyorum youknow youtube filan mesela normal kullanıcılara belki daha düşük bir pay verirken bu tip göz önünde olan kişilere daha fazla içerik üretsinler ve teşvik olsun diye daha farklı bir gelir politikası uyguluyoor olabilir.

adam söyleşilere gidiyor filan oralardanda para alıyor. viral reklamlar vs vs.

geçen ekin kollamaya sordular 2 gün kadar oluyo ekin bile söyledi halil it gibi çalışıyo sadece video çekiyo olarak bakmamak lazım dedi ki haklı.

eleştiridğimiz kısım şu bence.

normal bir meslek te 2000 3000 aldığın zaman keyifsiz bir iş oluyor bunlaırnki eğlenceli. eet ama dünya değişiyor bu kişilerde çabuk ayak uyduran kişiler olarak görmek lazım.

benim eleştirimde yaptığı içeriklerin ççöp olması. hiçbir katkı sağlayıcılığı yok filan basit gibi geliyor.

ama akademik birşey yapmak zorundada değil kimse. bu gün nomral dünyada bile eğlence sektörü daha paralı bir sektördür.

ayrıca basit birşey diyerek bok attığım noktadada aynısını benim de yaptığımda halil gibi tututrabilmem gerekir ki siksen ben yapamam.

herşeyi aynı yapsam bile yakışan var yakışmayan var.

halilin boyu kafası kulağı sesi vs bile bütünleşiyor yaptığı işle. ben yapsam komik olmaz.

işte bunlar birer etken.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bi Aykut Elmas videolarını beğeniyorum. Diğerleri saçma salak şeyler. 

https://www.youtube.com/user/AykutElmasVine1/videos

https://www.youtube.com/watch?v=0KmQd1pVz0U

Filmide çıkacakmış yakında. Helal olsun derim. İşini iyi yapan adam yükselmeli. Umarım devamı gelir.

mkyb tarafından 23/Nis/16 17:06 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Yav kanka siktir et şu herifleri. Rüzgarla gelen rüzgarle gider. 5 sene sonra bakayım o AMG nin vergisini kaç tanesi verebilecek?

Kaç tanesi 10 sene sonra da hatırlanıp halen daha reklamlarda oynayacak? Bugün varlar yarın yoklar. Kazandıkları para da bugün var yarın yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

vine çektiği evi ve kullandığı arabayı ali ağaoğlu verdi diye biliyorum.

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    SkynetX bunu yazdı

Yav kanka siktir et şu herifleri. Rüzgarla gelen rüzgarle gider. 5 sene sonra bakayım o AMG nin vergisini kaç tanesi verebilecek?

Kaç tanesi 10 sene sonra da hatırlanıp halen daha reklamlarda oynayacak? Bugün varlar yarın yoklar. Kazandıkları para da bugün var yarın yok.

Aklıma gelen şey :D

http://youtu.be/BwKCtz9A5YM

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Aklıma gelen şey :D

http://youtu.be/BwKCtz9A5YM

Ne alaka?

Ben zenginlere ya da zenginliğe karşı değilim. 

Demek istediğim bu Vine fenomenleri kim? 10 sene sonra da bu kadar popüler olup yine büyük paralar kazanabilecekler mi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

geçen bi kaç video gördüm, kalk siktir git allah senin belanı versin sözlerinden başka söz söylemeyen ve 2 tane adamı sürekli tokatlayan bir eleman vardı. O mu diye baktım evet denilen kişi o imiş meşhurmuymuş ya bu :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 26
vine para