folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vine Fenomenleri Gerçekten Zengin Mi ?

Vine Fenomenleri Gerçekten Zengin Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

vine mı kaldı aq

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    SkynetX bunu yazdı
    1049 bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Yav kanka siktir et şu herifleri. Rüzgarla gelen rüzgarle gider. 5 sene sonra bakayım o AMG nin vergisini kaç tanesi verebilecek?

Kaç tanesi 10 sene sonra da hatırlanıp halen daha reklamlarda oynayacak? Bugün varlar yarın yoklar. Kazandıkları para da bugün var yarın yok.

Aklıma gelen şey :D

http://youtu.be/BwKCtz9A5YM

Ne alaka?

Ben zenginlere ya da zenginliğe karşı değilim. 

Demek istediğim bu Vine fenomenleri kim? 10 sene sonra da bu kadar popüler olup yine büyük paralar kazanabilecekler mi?

Hocam şahsına münhasır bir link değil üstteki söylemlerle amg nin vergisi birleşince direk aklıma o video geldi.

şahsi kanaatim dediğin gibi 10 sene sonra %90 I hatırlanmayacak. Yine de içerlenecek bir durum yok. Konu geneline konuşuyorum özele çekmeyin. Adamlar öyle ya da böyle fırsatları değerlendirip bir takım hareketleri zamanında yakaladılar. Kıskançlık beslemek yerine kendi fırsatlarımızı yaratmamız gerektiğine inanıyorum.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Yav kanka siktir et şu herifleri. Rüzgarla gelen rüzgarle gider. 5 sene sonra bakayım o AMG nin vergisini kaç tanesi verebilecek?

Kaç tanesi 10 sene sonra da hatırlanıp halen daha reklamlarda oynayacak? Bugün varlar yarın yoklar. Kazandıkları para da bugün var yarın yok.

Evet öyle ama sonuçta zenginler :D

Mesele zoruma gidip gitmemesi değil @1049  sen çok yanlış anlamışsın. Bill Gates veya Zuckerbeg'in parası zoruma gitmiyor aksine saygı duyuyorum.

Amaç vasıfsız lavukların nasıl zenginleştiğini anlamaya çalışmak. Reklam parası değil hayır, sadece tictoc reklamında oynadı bu lavuk en fazla 20-30 bin lira almıştır. Ali Ağaoğlu vermiş arabayı da evi de bak öğrenmiş olduk :)

Hala kıskançlık diyor ya biri şuna olayı özet geçsin ne olur :))

DadasAdam tarafından 23/Nis/16 16:54 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Halil söyletmez eski tbt müritlerin den. 

Son login tarihi 2011 şuan. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

tahminen babadan dededen zenginler  . 

oturdukları evler . kullandıkları arabalar yazlıkları hep ville hep müstakil . 

hatta şu sivilceli velet bile villada oturuyor adını çıkaramadım ninesiyle dalga geçen . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ben bunların anasını avradını zikim birde bülentmert denen godoş var angarada büyükanadolu otelin havuzunda yazın her gün  kasılarak yürüo vayn fenomeniymiş millet peşinde bunların götünü kaldıran piçleri zikmek lazım lan nasıl kıl oluyorum bu ibnelere

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vine sayesinde özellikle memlekette kendini komik zanneden ne çok mal varmış onu gördüm..

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Adami pek tanimiyorum fakat bu kadar sinir olmanizi anlayamadim. Sebebi nedir

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Mercedes e biniyor 

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Parası var ve kafasını kullandı KISKANIYORUM demenin kısa yolu

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 26
vine para