Vine Fenomenleri Gerçekten Zengin Mi ?
-
vine mı kaldı aq
-
SkynetX bunu yazdı1049 bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Yav kanka siktir et şu herifleri. Rüzgarla gelen rüzgarle gider. 5 sene sonra bakayım o AMG nin vergisini kaç tanesi verebilecek?
Kaç tanesi 10 sene sonra da hatırlanıp halen daha reklamlarda oynayacak? Bugün varlar yarın yoklar. Kazandıkları para da bugün var yarın yok.
Aklıma gelen şey :D
Ne alaka?
Ben zenginlere ya da zenginliğe karşı değilim.
Demek istediğim bu Vine fenomenleri kim? 10 sene sonra da bu kadar popüler olup yine büyük paralar kazanabilecekler mi?
Hocam şahsına münhasır bir link değil üstteki söylemlerle amg nin vergisi birleşince direk aklıma o video geldi.
şahsi kanaatim dediğin gibi 10 sene sonra %90 I hatırlanmayacak. Yine de içerlenecek bir durum yok. Konu geneline konuşuyorum özele çekmeyin. Adamlar öyle ya da böyle fırsatları değerlendirip bir takım hareketleri zamanında yakaladılar. Kıskançlık beslemek yerine kendi fırsatlarımızı yaratmamız gerektiğine inanıyorum.
-
SkynetX bunu yazdı
Yav kanka siktir et şu herifleri. Rüzgarla gelen rüzgarle gider. 5 sene sonra bakayım o AMG nin vergisini kaç tanesi verebilecek?
Kaç tanesi 10 sene sonra da hatırlanıp halen daha reklamlarda oynayacak? Bugün varlar yarın yoklar. Kazandıkları para da bugün var yarın yok.
Evet öyle ama sonuçta zenginler :D
Mesele zoruma gidip gitmemesi değil @1049 sen çok yanlış anlamışsın. Bill Gates veya Zuckerbeg'in parası zoruma gitmiyor aksine saygı duyuyorum.
Amaç vasıfsız lavukların nasıl zenginleştiğini anlamaya çalışmak. Reklam parası değil hayır, sadece tictoc reklamında oynadı bu lavuk en fazla 20-30 bin lira almıştır. Ali Ağaoğlu vermiş arabayı da evi de bak öğrenmiş olduk :)
Hala kıskançlık diyor ya biri şuna olayı özet geçsin ne olur :))
DadasAdam tarafından 23/Nis/16 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Halil söyletmez eski tbt müritlerin den.
Son login tarihi 2011 şuan.
-
tahminen babadan dededen zenginler .
oturdukları evler . kullandıkları arabalar yazlıkları hep ville hep müstakil .
hatta şu sivilceli velet bile villada oturuyor adını çıkaramadım ninesiyle dalga geçen .
-
ben bunların anasını avradını zikim birde bülentmert denen godoş var angarada büyükanadolu otelin havuzunda yazın her gün kasılarak yürüo vayn fenomeniymiş millet peşinde bunların götünü kaldıran piçleri zikmek lazım lan nasıl kıl oluyorum bu ibnelere
-
vine sayesinde özellikle memlekette kendini komik zanneden ne çok mal varmış onu gördüm..
-
Adami pek tanimiyorum fakat bu kadar sinir olmanizi anlayamadim. Sebebi nedir
-
Castaway bunu yazdı
Mercedes e biniyor
-
Castaway bunu yazdı
Parası var ve kafasını kullandı KISKANIYORUM demenin kısa yolu