folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vınn Wifi, Vodem Wifi, Jet Wifi Hk.

Vınn Wifi, Vodem Wifi, Jet Wifi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm mürid kardeşlerim. Herkese günaydın. Daha önce iskansız eve internet bağlatmak ile ilgili bir konu açmıştım. Telekom yetkilileri ile direk yüz yüze görüştüm. Ancak oturduğum apartman 25 daire olduğu için fiber çalışması yapılması gerekiyormuş ve 2017 başlarına kadar ancak yapılabilirmiş. Eşim grafiker freelance çalıştığı zamanlar oluyor. Sınırsız 3G yada 4.5G Wifi'leri bulamadım. Bilenininiz duyanınız var mıdır ? Bu internet işini çok acil çözmem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Selametle...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

etrafında yakınında 1 KM veya görüş var ise  5 KM bile olabilir mikrotik in alıcılarından alabilirsin kablosuz olarak interneti eski evinden iş yerinden komşundan vs kullan Vınn ile olacak iş değil gibime geliyor.

blackstone_tr tarafından 07/Kas/16 07:46 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hangi şehirdesin hocam ?

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

hangi şehirdesin hocam ?

Eskişehir hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

Up!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

KONU HORTLASIN..!!

Beyler, yeniden konu açmaya gerek duymadım, forumu kirletmeyek.

İzmirde oturduğum yerde internet alt yapısı yok. TTNET vs. filan alt yapı getirmeye şimdilik yanaşmıyor. İnternetten Vodem,Vınn vb. tarifelere baktım, şerefsizler adeta soygun yapıyorlar. Adam 10GB kotalı internet bağlantısına 60TL para istiyor, üstelik geceleri AKN den düşmez diye birşey de yok, hangi saatten girersen gir kotada düşüyor. Amk ülkesi resmen daltonların elinde. Şöyle adam akıllı, kullanınabilecek bir internet tarifesi yokmu 4.5G modemli filan..

DrKeworks tarafından 09/Eyl/17 13:02 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Bana da lazım. Aynı durumdan ben de muzdaribim 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    latriene
    latriene's avatar
    Erkek

Feniks vardı Eskişehirde ama hiç kullanmadım. Çatına bi alıcı yerleştirip internet sağlıyordu ama her mahalleyi destekemiyor. http://www.feniks.net.tr/

Vodafone konusu vardı o işini görmez mi daha stabil olur feniksden?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Arkadaşın evine çanak bagladı türk Telekom ekibi ordan kullanıyor bu konuyu araştırmalısın tabi eski abone altyapı çalışması dolasıyla magdur edildiği içinde olabilir ama canan annenden interneti alıyor 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Vınn standart fiyatları

modem 21x12TL. 4.5g 150mbps download 50mbps upload 

tarifeler 1 yıl kontratlı aylık fiyat ( modem hariç vergi dahil fiyatlardır ) 

8GB. 36 TL

12 GB 41 TL

20 GB 65 TL 

50 GB 135 TL

75 GB 165 TL

Eğer bulunduğunuz yerde boş port yoksa ttnet kaynaklı turkcell internet paketini size %50 indirimli veriyor. 

Yok arkadaş ben çok internet kullanıyorum param da çok adam gibi bişi istiyorum maliyeti de neyse veririm hızlı internet istiyorum diyorsanız

Turkcell SuperBox 4.5G Ev İnterneti 

800Mbps a kadar download hızı

En az 2 yıl kontrat 

Sadece 4.5 nin yeterli performans gösterdiği yerlerde aktif edilebilir.

50 GB = 139 TL

100 GB = 199 TL

200 GB = 249 TL 

İnternet paketi doldugunda hızınız 5 kbps a düşer ek 20 GB =15 TL

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

50 GB kota nedir ? 3 ay sonra 2018'e gireceğiz. Hala kotayla internet satıyorlar. 50 GB kotayı ben osurarak bile doldurabilirim. En hızlısıymış. Yesinler hızını.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 13
internet vınn wifi modem türktelekom jet vodafone vodem