Vınn Wifi, Vodem Wifi, Jet Wifi Hk.
-
Selamun aleyküm mürid kardeşlerim. Herkese günaydın. Daha önce iskansız eve internet bağlatmak ile ilgili bir konu açmıştım. Telekom yetkilileri ile direk yüz yüze görüştüm. Ancak oturduğum apartman 25 daire olduğu için fiber çalışması yapılması gerekiyormuş ve 2017 başlarına kadar ancak yapılabilirmiş. Eşim grafiker freelance çalıştığı zamanlar oluyor. Sınırsız 3G yada 4.5G Wifi'leri bulamadım. Bilenininiz duyanınız var mıdır ? Bu internet işini çok acil çözmem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Selametle...
-
etrafında yakınında 1 KM veya görüş var ise 5 KM bile olabilir mikrotik in alıcılarından alabilirsin kablosuz olarak interneti eski evinden iş yerinden komşundan vs kullan Vınn ile olacak iş değil gibime geliyor.
blackstone_tr tarafından 07/Kas/16 07:46 tarihinde düzenlenmiştir -
hangi şehirdesin hocam ?
-
baristbt bunu yazdı
hangi şehirdesin hocam ?
Eskişehir hocam.
-
Up!
-
KONU HORTLASIN..!!
Beyler, yeniden konu açmaya gerek duymadım, forumu kirletmeyek.
İzmirde oturduğum yerde internet alt yapısı yok. TTNET vs. filan alt yapı getirmeye şimdilik yanaşmıyor. İnternetten Vodem,Vınn vb. tarifelere baktım, şerefsizler adeta soygun yapıyorlar. Adam 10GB kotalı internet bağlantısına 60TL para istiyor, üstelik geceleri AKN den düşmez diye birşey de yok, hangi saatten girersen gir kotada düşüyor. Amk ülkesi resmen daltonların elinde. Şöyle adam akıllı, kullanınabilecek bir internet tarifesi yokmu 4.5G modemli filan..
DrKeworks tarafından 09/Eyl/17 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana da lazım. Aynı durumdan ben de muzdaribim
-
Feniks vardı Eskişehirde ama hiç kullanmadım. Çatına bi alıcı yerleştirip internet sağlıyordu ama her mahalleyi destekemiyor. http://www.feniks.net.tr/
Vodafone konusu vardı o işini görmez mi daha stabil olur feniksden?
-
Arkadaşın evine çanak bagladı türk Telekom ekibi ordan kullanıyor bu konuyu araştırmalısın tabi eski abone altyapı çalışması dolasıyla magdur edildiği içinde olabilir ama canan annenden interneti alıyor
-
Vınn standart fiyatları
modem 21x12TL. 4.5g 150mbps download 50mbps upload
tarifeler 1 yıl kontratlı aylık fiyat ( modem hariç vergi dahil fiyatlardır )
8GB. 36 TL
12 GB 41 TL
20 GB 65 TL
50 GB 135 TL
75 GB 165 TL
Eğer bulunduğunuz yerde boş port yoksa ttnet kaynaklı turkcell internet paketini size %50 indirimli veriyor.
Yok arkadaş ben çok internet kullanıyorum param da çok adam gibi bişi istiyorum maliyeti de neyse veririm hızlı internet istiyorum diyorsanız
Turkcell SuperBox 4.5G Ev İnterneti
800Mbps a kadar download hızı
En az 2 yıl kontrat
Sadece 4.5 nin yeterli performans gösterdiği yerlerde aktif edilebilir.
50 GB = 139 TL
100 GB = 199 TL
200 GB = 249 TL
İnternet paketi doldugunda hızınız 5 kbps a düşer ek 20 GB =15 TL
-
50 GB kota nedir ? 3 ay sonra 2018'e gireceğiz. Hala kotayla internet satıyorlar. 50 GB kotayı ben osurarak bile doldurabilirim. En hızlısıymış. Yesinler hızını.