folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vınn Wifi, Vodem Wifi, Jet Wifi Hk.

Vınn Wifi, Vodem Wifi, Jet Wifi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İzmirdeyim 1 aydir internet baglanmasini bekliyorum amk

Comeback...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Sürekli 4g internet kullanıyorum peki neden ? 

arkadaşlar bulundugum bölgede 2 tane fiber hat olmasına ragmen ttnet en fazla 8mbps verilebilir şeklinde güncellediği için santralden ttnette alsam superonline da alsam turknette alsam 

ev adsl olarak maks hız 8 mbps alabiliyorum , tamam geceleri uyurken ve evde degilken pc yi download a bırakıyorum steam ve origin oyunlarını rahat rahat indirebiliyorum fakat oyun olunca

adsl de ping süreleri çok yüksek özellikle benim bölgemde 130 140 ping ile battlefield ve cs go oynayamayacağım için ve o an önemli dosya indireceksem wifi hotspot yapıyorum.

8 mbps alabiliyorken ADSL de

WIFI Hotspot yaptıgımda bulundugum yerde 250-350 mbps hız ve 10-15 ping alıyorum. 

Evet fiyatlar yüksek fakat 2-3 saatlik bir bf oyunu ki  60 kişi bir oyundasınız düşük ping ile rahat rahat oynuyorsunuz 300mb civarı bir kota yiyor.

benim aylık ortalama mobil internet kullanımım netflix ve youtube u da telefondan izlediğim için daha çok 35-40gb civarı. Evet ben bunun bir kısmını bedavaya alıyorum ( çalışan paketi ) fakat 15gb ını da kendim parayla alıyorum. Çünki yetmiyor.

4G fiyatları bir anda düşmesini beklemek ülkemiz için imkansız adamlar devlete ödediği lisans bedellerini anca çıkartıyor daha.

2020 itibrari ile umarım ADSL kalkar da her eve sınırsız hızlı 4.5g internet gelir.

Bir işi kablosuz yapabiliyorken her eve tek tek kablo çekmenin daha masraflı ve uğraştırıcı oldugunu düşünüyorum bunun yerine sadece operatörler kendi baz istasyonlarına fiber çeksin. 

Toplam Hit: 1855 Toplam Mesaj: 13
internet vınn wifi modem türktelekom jet vodafone vodem