Vipmerkezi.Net‘Ten Yepyeni Bir Kampanya Daha. Herkes Denesin Diye 1 Aylık 10 TL. Detaylar İçeride
-
-
Nedir Bu Vipmerkezi ?
-
aldım lan ben oradan üyelik var sahibi senmisin benimde 3 gün kalmış mürit indirimi yap alan çok olur
DevilKingtr tarafından 14/May/13 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
site sadece vip üyelere özel sanırım.
edit: bide farklı ip'lerden girince durum nedir hocu ? misal ben 2 ayda bir memlekete gelirim. 2 ay üni'de kalırım. üni'de evde net var ama down için yetersiz geliyor. o yüzden down işleri için kafeye giderim.
yani min. hesabımı ip farklı ip'den kullanacam banlanma durumu nedir tam olarak ?
gerçi böyle bişi de ban var mı onu da bilmiyorum da hiç vip hizmet kullanmadım
Kreyzi tarafından 14/May/13 18:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ha şöyle ya.. şimdi alınır işte.
-
Sorularınıza Acıklık getireyim.
holy Hocam: Film dizi oyun vb. adult haricindeki paylasımları seri sekilde internetinizin son hızını desteklemesiyle download edebildiginiz klasik adıyla vip site.
Kreyzi hocam: Aynı Anda download olmadıgı sürece sıkıntı olmuyor... Zaten kisi kendini belli ediyor. Üniden cekebilirsin fiberden cekebilirsin hat kısıtlaması yok. Server Vps,VDS download zaten yaptirmiyoruz hesabınız bloke oluyor:
-
APPaLLoSa bunu yazdı
Sorularınıza Acıklık getireyim.
holy Hocam: Film dizi oyun vb. adult haricindeki paylasımları seri sekilde internetinizin son hızını desteklemesiyle download edebildiginiz klasik adıyla vip site.
Kreyzi hocam: Aynı Anda download olmadıgı sürece sıkıntı olmuyor... Zaten kisi kendini belli ediyor. Üniden cekebilirsin fiberden cekebilirsin hat kısıtlaması yok. Server Vps,VDS download zaten yaptirmiyoruz hesabınız bloke oluyor:
heh iyiymiş bu hocam. zaten vps vds filan amacım yok. sorayım dedim sağlam olsun maksat :F
ödeme için nereye bakacaz ?
edit: link vermişsin tamam
Kreyzi tarafından 14/May/13 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Fiyat olarak iyi ama benim internet kontrol altında olduğu için bugün giriyorum ertesi güne siteye erisim kapatılıyor. Allahtan burayı engwllemiyorlar.
-
500 ü Aşkın Final Yerli Dizi Arşivi ve DVD Cover Bölümü
+ Fiyat Avantajı + Haftada 3Film İstek Hakkıbunu tbt müridlerine de sağlasan tadından yenmez hocu :F -
direk ftpden di sanırım he mi
-
paypal odemesi varsa 8.15 var anlasalim olmaz mi :))