folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Virtual-On...Züper Oyun:) Japon Çılgınlığı....İnternetten Kapışılır

Virtual-On...Züper Oyun:) Japon Çılgınlığı....İnternetten Kapışılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/45647409/virtual_on_cybertroopers_-_virtual_on_operation_moongate.zip.html

internet olayını denemedim de deneriz isteyen olursa...buyrunuz kendim upload ettim de taratmadım:D anti vir yok:$

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    hoca bu japon şeysinin tabiri yerindeyse bokunu çıkardın ha..... japon falan değilsin şunu ellerini kafanın yanlarına koyarak 100 kez tekrarla.... ciddi komik duruyor heryerde japon japon :| ciddi komikten öte bir görünüm sergiliyor :S

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    abü konusu nedir bunun :S

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca bu japon şeysinin tabiri yerindeyse bokunu çıkardın ha..... japon falan değilsin şunu ellerini kafanın yanlarına koyarak 100 kez tekrarla.... ciddi komik duruyor heryerde japon japon :| ciddi komikten öte bir görünüm sergiliyor :S
    Deca z-chan istemişti japon oyunu diye sen bilirsin diye zaten konu vardı silinmiş konu ondan dolayı böyle bi başlık açıldı zaten oyunu bilenler böyle bilir genellikle:)

Edit:stageler var 2 kişi kapışıyo bombasıdır kılıcıdır fln hoş olaylar dönüo:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bende merak  ettim la  şimdi  indirim  bakim  bi..

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    H0ca manyakk bisiimi$ yha :D superr :D lan isin kilicimi satip katana mi alsam? :D:D

I find your lack of faith disturbing.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ulan aq MMX istiyo bu oyun benim pc de MMX yoq üee e :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bir indirelim bakalım. Sağol japon kardeşim.

Diğer insanlardan farkın kendine özgü bir tarzın olması :) 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:

dace hoca bunu japonyaya çeken bir şey var  ya orada başına bir şey gelecek yada hayatı japonya da değişecek fişlan felan bişiler olacak  

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan aq ayarları bulana kadar gtüm züküldü yaf la baqın ilk MMX uyarısını cortlatmayı anlatıyom

oyunu kurun. ana exesini hex editörle açın. "E8 62 06 00 00" değerlerini "b8 33 00 00 00" yapın (iki tane var). mmx uyarısını böle züküoz

ekran ayarlarına gelince ALT tuşuyla menü gelir Options/mode/ ve renk ayarını 64000 yapın. ulan kıymetimi bilin ha hiçbiyerde yoq  bu ayarlar :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:

japonlara neden bu kadar ilgi duyuon abü :D nedir sendeki bu capon çılgınlığı :D

küçüklüğüne inmek lazım die düşünüom (: belki geçmiş yaşamında capon olmuş olabilir... mümkündür.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2266 Toplam Mesaj: 17