Virtual-On...Züper Oyun:) Japon Çılgınlığı....İnternetten Kapışılır
-
internet olayını denemedim de deneriz isteyen olursa...buyrunuz kendim upload ettim de taratmadım:D anti vir yok:$
-
hoca bu japon şeysinin tabiri yerindeyse bokunu çıkardın ha..... japon falan değilsin şunu ellerini kafanın yanlarına koyarak 100 kez tekrarla.... ciddi komik duruyor heryerde japon japon :| ciddi komikten öte bir görünüm sergiliyor :S
-
abü konusu nedir bunun :S
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bu japon şeysinin tabiri yerindeyse bokunu çıkardın ha..... japon falan değilsin şunu ellerini kafanın yanlarına koyarak 100 kez tekrarla.... ciddi komik duruyor heryerde japon japon :| ciddi komikten öte bir görünüm sergiliyor :S
Deca z-chan istemişti japon oyunu diye sen bilirsin diye zaten konu vardı silinmiş konu ondan dolayı böyle bi başlık açıldı zaten oyunu bilenler böyle bilir genellikle:)Edit:stageler var 2 kişi kapışıyo bombasıdır kılıcıdır fln hoş olaylar dönüo:)
-
bende merak ettim la şimdi indirim bakim bi..
-
H0ca manyakk bisiimi$ yha :D superr :D lan isin kilicimi satip katana mi alsam? :D:D
-
ulan aq MMX istiyo bu oyun benim pc de MMX yoq üee e :D
-
Bir indirelim bakalım. Sağol japon kardeşim.
Diğer insanlardan farkın kendine özgü bir tarzın olması :)
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------dace hoca bunu japonyaya çeken bir şey var ya orada başına bir şey gelecek yada hayatı japonya da değişecek fişlan felan bişiler olacak
-
ulan aq ayarları bulana kadar gtüm züküldü yaf la baqın ilk MMX uyarısını cortlatmayı anlatıyom
oyunu kurun. ana exesini hex editörle açın. "E8 62 06 00 00" değerlerini "b8 33 00 00 00" yapın (iki tane var). mmx uyarısını böle züküoz
ekran ayarlarına gelince ALT tuşuyla menü gelir Options/mode/ ve renk ayarını 64000 yapın. ulan kıymetimi bilin ha hiçbiyerde yoq bu ayarlar :D
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------japonlara neden bu kadar ilgi duyuon abü :D nedir sendeki bu capon çılgınlığı :D
küçüklüğüne inmek lazım die düşünüom (: belki geçmiş yaşamında capon olmuş olabilir... mümkündür.