Virtual-On...Züper Oyun:) Japon Çılgınlığı....İnternetten Kapışılır
-
-----------------------------japonlara neden bu kadar ilgi duyuon abü :D nedir sendeki bu capon çılgınlığı :D
küçüklüğüne inmek lazım die düşünüom (: belki geçmiş yaşamında capon olmuş olabilir... mümkündür.
-----------------------------
buzul sen bi olaya el at yaf nakamukayı bi editle caponca kodları türkiş yap zükülmüş gte mum dikilmez bilion sonra kurtaramayız ilerde editçilerin şahı :D
-
Abi reelde çok çok çok samimi oolmadğım birine anlatacak yada sitede yazacak kadar aptal değilim:)(!!!:D)(Hatta bana geleni kırmadan yollayabilecek kadar zekiyim:) bildiğini sananlarda var da bilmeden konuşuyolar merak etmeyin 4 saatte bırakıyorum zaten 00:00 da rahatsız olmazsınız bidaaha sağlıcakla kalın:) Kimsenin de kendini bilmişliğini çekecek değilim!edit:Kim olursa olsun herşeyi sorgulayamaz ilk kendini sorguluyacak adam sonra çevreye bakıcak sorulursa yani ona söz düşerse söyleyebilir ben burayı çok severim daha katılalı çok olmadı ama her daim saygım sevgim sonsuzdur bu saatten sonrada sonsuz kalacaktır tbt ayrı bi ooluşumdur bunu herkesin bilmesi lazım...Kimseyi iplemem de başka bişey de yapmam ama insanın sevmediği hoşuna gidemeyecek şeyler vardır..Neyse hoşçakalın...:)
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Abi reelde çok çok çok samimi oolmadğım birine anlatacak yada sitede yazacak kadar aptal değilim:) bildiğini sananlarda var da bilmeden konuşuyolar merak etmeyin 4 saatte bırakıyorum zaten 00:00 da rahatsız olmazsınız bidaaha sağlıcakla kalın:) Kimsenin de kendini bilmişliğini çekecek değilim!edit:Kim olursa olsun herşeyi sorgulayamaz ilk kendini sorguluyacak adam sonra çevreye bakıcak sorulursa yani ona söz düşerse söyleyebilir ben burayı çok severim daha katılalı çok olmadı ama her daim saygım sevgim sonsuzdur bu saatten sonrada sonsuz kalacaktır tbt ayı bi ooluşumdur bunu herkesin bilmesi lazım...Kimseyi iplemem de başka bişey de yapmam ama insanın sevmediği hoşuna gidemeyecek şeyler vardır..Neyse hoşçakalın...
ortaq en ufak hatrım varsa gitmiyosun. -
gitmiyosun
o kadar
-
DecaMeroN bunu yazdı:
hoca bu japon şeysinin tabiri yerindeyse bokunu çıkardın ha..... japon falan değilsin şunu ellerini kafanın yanlarına koyarak 100 kez tekrarla.... ciddi komik duruyor heryerde japon japon :| ciddi komikten öte bir görünüm sergiliyor :S
-----------------------------Bu adam sapına kadfar japon tamı mı _?
-
tamam lan nakaramura TBT nin capon elçisidir bundan sonra !