Virtuix Omni İle Counter Strike GO Oynamak
-
Böyle şeyler yaygınlaşsa bunun kafeleri falan açılsa inanılmaz tutar. Aranızda yatırım yapacak falan varsa şiddetle tavsiyemdir. Bilgisayar başında oyun oynamaktan oluşan eklem ağrılarından, oturmaktan kilo almaktan ve daha bir çok şeyden kurtuluruz yeminlen.
Lafı uzatmayacam dostlar buyrun:
http://www.dailymotion.com/video/x1zt5jr_virtuix-omni-ile-counter-strike-go-oynamak_tech?start=211
-
Bunny hop nasil yapcaz?
-
gokcan bunu yazdı
Bunny hop nasil yapcaz?
İlginç bir yaklaşım :D Hiç düşünmedim. Baya bir efor sarf etmen gerekebilir :D
-
gokcan bunu yazdı
Bunny hop nasil yapcaz?
eksik kal.
-
Bunny hoptan eksik kalmak rush i yavaslatir. Zaten oyunu gercekci yapcaz diye igrenc hale getirdiler allahtan kodla onlari kapatabiliyoruz.Hos uzun zaman oldu son durumu bilmiyorum.
Sonuc olarak rush yoksa counterin hic bir anlami olmaz.
-
gokcan bunu yazdı
Bunny hoptan eksik kalmak rush i yavaslatir. Zaten oyunu gercekci yapcaz diye igrenc hale getirdiler allahtan kodla onlari kapatabiliyoruz.Hos uzun zaman oldu son durumu bilmiyorum.
Sonuc olarak rush yoksa counterin hic bir anlami olmaz.
Hemen hemen bütün oyunlarda ve konsollarda amaç gerçekçilik zaten hocam. Askerler ileride bu şekilde eğitilebilir bile, tıpkı pilotlarda olduğu gibi.
-
exchanger bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Bunny hop nasil yapcaz?
Ben istanbulda bundan 14 sene once judge ekibinin jr. Attacked takimindaydim. yavas olursak abilerimiz kan alirlardi. Friendly i kapatip kafamiza skarlardi adam olalim diye hele pusu varsa daha fena oyundan hatta ekipten atilirdik.dusunsene silahi gelip realde kafana indirdigini. Vay be yas olmus 30 nelerle zaman harcamisiz.
-
Haklisin tabi kide oyun bu ya normalde yapamadiklarimi yapabilmeliyim.Sensivity i acip silahsiz havada bicakla kapisabilmeliyim :)
-
gokcan bunu yazdı
Haklisin tabi kide oyun bu ya normalde yapamadiklarimi yapabilmeliyim.Sensivity i acip silahsiz havada bicakla kapisabilmeliyim :)
Sen mouse+klavyeye devam et hocam bu işler sana göre değil anlaşılan :)
-
Sermaye olsa düşünmeden veririm buna :D
-
gokcan bunu yazdıexchanger bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Bunny hop nasil yapcaz?
Ben istanbulda bundan 14 sene once judge ekibinin jr. Attacked takimindaydim. yavas olursak abilerimiz kan alirlardi. Friendly i kapatip kafamiza skarlardi adam olalim diye hele pusu varsa daha fena oyundan hatta ekipten atilirdik.dusunsene silahi gelip realde kafana indirdigini. Vay be yas olmus 30 nelerle zaman harcamisiz.
asdfbdasbfasdf
Edit: Bu sistemle Mirror's edge oynican.
Subtitle tarafından 20/Haz/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir