folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Virtuix Omni İle Counter Strike GO Oynamak

Virtuix Omni İle Counter Strike GO Oynamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Böyle şeyler yaygınlaşsa bunun kafeleri falan açılsa inanılmaz tutar. Aranızda yatırım yapacak falan varsa şiddetle tavsiyemdir. Bilgisayar başında oyun oynamaktan oluşan eklem ağrılarından, oturmaktan kilo almaktan ve daha bir çok şeyden kurtuluruz yeminlen.

Lafı uzatmayacam dostlar buyrun:

http://www.dailymotion.com/video/x1zt5jr_virtuix-omni-ile-counter-strike-go-oynamak_tech?start=211

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bunny hop nasil yapcaz?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Bunny hop nasil yapcaz?

İlginç bir yaklaşım :D Hiç düşünmedim. Baya bir efor sarf etmen gerekebilir :D

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Bunny hop nasil yapcaz?

eksik kal.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bunny hoptan eksik kalmak rush i yavaslatir. Zaten oyunu gercekci yapcaz diye igrenc hale getirdiler allahtan kodla onlari kapatabiliyoruz.Hos uzun zaman oldu son durumu bilmiyorum.

Sonuc olarak rush yoksa counterin hic bir anlami olmaz. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Bunny hoptan eksik kalmak rush i yavaslatir. Zaten oyunu gercekci yapcaz diye igrenc hale getirdiler allahtan kodla onlari kapatabiliyoruz.Hos uzun zaman oldu son durumu bilmiyorum.

Sonuc olarak rush yoksa counterin hic bir anlami olmaz. 

Hemen hemen bütün oyunlarda ve konsollarda amaç gerçekçilik zaten hocam. Askerler ileride bu şekilde eğitilebilir bile, tıpkı pilotlarda olduğu gibi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    exchanger bunu yazdı
    gokcan bunu yazdı

Bunny hop nasil yapcaz?

Ben istanbulda bundan 14 sene once judge ekibinin jr. Attacked takimindaydim. yavas olursak abilerimiz kan alirlardi. Friendly i kapatip kafamiza skarlardi adam olalim diye hele pusu varsa daha fena oyundan hatta ekipten atilirdik.dusunsene silahi gelip realde kafana indirdigini. Vay be yas olmus 30 nelerle zaman harcamisiz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Haklisin tabi kide oyun bu ya normalde yapamadiklarimi yapabilmeliyim.Sensivity i acip silahsiz havada bicakla kapisabilmeliyim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Haklisin tabi kide oyun bu ya normalde yapamadiklarimi yapabilmeliyim.Sensivity i acip silahsiz havada bicakla kapisabilmeliyim :)

Sen mouse+klavyeye devam et hocam bu işler sana göre değil anlaşılan :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sermaye olsa düşünmeden veririm buna :D

Wingardium Leviosa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı
    exchanger bunu yazdı
    gokcan bunu yazdı

Bunny hop nasil yapcaz?

Ben istanbulda bundan 14 sene once judge ekibinin jr. Attacked takimindaydim. yavas olursak abilerimiz kan alirlardi. Friendly i kapatip kafamiza skarlardi adam olalim diye hele pusu varsa daha fena oyundan hatta ekipten atilirdik.dusunsene silahi gelip realde kafana indirdigini. Vay be yas olmus 30 nelerle zaman harcamisiz.

asdfbdasbfasdf

Edit: Bu sistemle Mirror's edge oynican.

Subtitle tarafından 20/Haz/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1478 Toplam Mesaj: 15