Virtuix Omni İle Counter Strike GO Oynamak
-
İnternet kafalerde çok saçma olur hatta olmaz bile, düşündükce bir çok saçma şey geliyor aklıma. Ama evlere alabilirsiniz. 499$'mış parası olan için çok fena bir şey.
-
HowL bunu yazdı
İnternet kafalerde çok saçma olur hatta olmaz bile, düşündükce bir çok saçma şey geliyor aklıma. Ama evlere alabilirsiniz. 499$'mış parası olan için çok fena bir şey.
Hocam internet kafe gibi düşünme, game house kuruyorsun atıyorum 10 tane bu aletten var arkadaşlarla toplanıp gidip c.s atıyorsun. Müthiş olur bence. Ve tutacağına inanıyorum ben. Dediğin gibi o olmasa bile bir çok şey yapılabilir.
-
bi mürid böyle bişi yapmıştı o yürüme yeri yoktu da elindeki şeyle her türlü akıyodu. o konuda sanırım by video da paaylaşılmıştı, bence klavye mause un yerini hiç bişi tutmaz
-
go oynamadım ama cs nin ve bilumum fps oyunlarının en has kurallarından biri seri şekilde sağ sol yapıp mermiden kaçmak yada işte kutu yada duvar kenarından seri seri çıkıp girip atış yapmaktır fps oynarken el alışkanlığı olmuştur bir çoğumuzda hatta biriyle bire bir kapışırken mutlaka ateş ederken sağ sol yaparız bu cihaz bunu epey kısıtlıyor biraz daha geliştirilmesi lazım bebe yürüteci gibi ne bu