folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Virtuix Omni İle Counter Strike GO Oynamak

Virtuix Omni İle Counter Strike GO Oynamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnternet kafalerde çok saçma olur hatta olmaz bile, düşündükce bir çok saçma şey geliyor aklıma. Ama evlere alabilirsiniz. 499$'mış parası olan için çok fena bir şey. 

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

İnternet kafalerde çok saçma olur hatta olmaz bile, düşündükce bir çok saçma şey geliyor aklıma. Ama evlere alabilirsiniz. 499$'mış parası olan için çok fena bir şey. 

Hocam internet kafe gibi düşünme, game house kuruyorsun atıyorum 10 tane bu aletten var arkadaşlarla toplanıp gidip c.s atıyorsun. Müthiş olur bence. Ve tutacağına inanıyorum ben. Dediğin gibi o olmasa bile bir çok şey yapılabilir.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bi mürid böyle bişi yapmıştı o yürüme yeri yoktu da elindeki şeyle her türlü akıyodu. o konuda sanırım by video da paaylaşılmıştı, bence klavye mause un yerini hiç bişi tutmaz

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

go oynamadım ama cs nin ve bilumum fps oyunlarının en has kurallarından biri seri şekilde sağ sol yapıp mermiden kaçmak yada işte kutu yada duvar kenarından seri seri çıkıp girip atış yapmaktır fps oynarken el alışkanlığı olmuştur bir çoğumuzda hatta biriyle bire bir kapışırken mutlaka ateş ederken sağ sol yaparız bu cihaz bunu epey kısıtlıyor biraz daha geliştirilmesi lazım bebe yürüteci gibi ne bu

Toplam Hit: 1479 Toplam Mesaj: 15