Virüs Cuma Günü Yüzbinlerce Bilgisayarda Aktif Hale Gelecek !!!
-
Virüs Cuma günü yüzbinlerce bilgisayarda aktif hale gelecek.
31/01/2006 - 01:04Finlandiyalı bir internet anti-virüs firması, bilgisayardaki dosyaları yok edebilecek bir solucanın Cuma günü yüzbinlerce bilgisayarda aktif hale geçebileceği uyarısında bulundu.
Finlandiyalı F-Secure firmasından Mikko Hypponen, solucanın çoğunlukla Türkiye, Hindistan, Peru ve İtalya'daki bilgisayarlarda etkili olacağını tahmin ettiklerini açıkladı.
Hypponen, CME-24, BlackWorm, Mywife.E ya da başka isimler taşıyan solucana karşı, virüs koruma yazılımlarının aktif olması ve son güncellemelerinin yapılması önerisinde bulundu.
F-Secure firmasının da bu solucana karşı bir virüs kaldırma programı hazırladığı belirtildi. -
Bilgilendirme için sağol.Kaspersky hazır görevde bekliyor her zamanki gibi :))
-
namazdan öncemi sonramı ona göre pc yi açmiycam zuaha :D
-
Ben o gün sinemaya gidicem artık ancak cumartesi günü patlar bilgisayar :)
-
ewet beyler vay a.q. haberleri yine kaçırdık diyosanız TRTnin teletextinden 131 i tuşlayıp habere oradan da bakabilirsiniz,böle bişi var gerçekten
-
Abiler. :) Bizim makinede bi tek avant var eger sizce en etkılı hangisi bi yardımcı olurmsunuz bea :( mumkunse türkce olsun verın de biz de kornak :)
-
virüs gitsin kendini kaşısın :D
-
virüs cuma günü aktif hale geçcekse ben bilg.in tarihini ileri alırım bi b.k olmaz :D
-
a.q zumsuk haklı ben de kapatmıycam mübarek günde bişey olmaz. hem biz anadolu çocuğuyuz bizim pc ye virüs etki etmez a.q
-
dindar virus namazı kılıpta gelıomus :D bı bohh olmayacak
-
selam beyler peki biz bu viirüsü nasıl silecez illaki f secure mi yuklemek lazım bir de bu virüs başka anti virüslerin bulmadığı bir anti virüsmü
Toplam Hit: 5549 Toplam Mesaj: 40