Virüs Cuma Günü Yüzbinlerce Bilgisayarda Aktif Hale Gelecek !!!
-
aga norton niye böyle bir anda yalan oldu benim bildiğim norton bütün av lerin atası ne oldu yaşlandı herhalde birde şunuda düşünmek lazım aga en eskisi norton en tecrübeliside norton nasıl böyle yalan oldu bilen warsa anlatırmı
-
Ben pc yi ilk aldığımda 2000 yıllarında Norton tekti a.q.Onun karşısında hiç antivirus duymamıştım.A.q. versiyon çıktıkça o ağırlaştı rakipleri de özellikle kaspersky hızlandı.Tabii mcaffe ve panda da iyi ama kaspersky başka.Norton un birkaç yardımcı programı var.Mesela disk diggaonus mu nedir,disc doctor falan.Onlar süperdi yaa.Zaten norton ghost da mükemmel.Ama artık tutulmuor beee.Kaspersky çıktı havası söndü.Bazıları da nod 32 diyor.a.q. kullandım ne boktan birşeymş yaav :))
-
Bakın hocam www.ceturk.com daki açıklamaya.Reklamımızı da yaptım :))
wampire
Senior Member
Yer: Kocaeli
Bağlantı Durumu: Online
bu hack sitelerini deoldum olası anlayamamışımdır.Kendileri saldırı yapar sonra da uyarı yapar aman virüs var aman şu saldırı var dikkatli olun.Bunlar sorunlu insanlar...Gönderen: 02 Şubat 2006 Saat 10:27 | Kayıtlı IP
Yer: Kocaeli
Ayrıca arkadşlar virüs 3 ŞUBAT da aktif olacakmış.Gönderen: 02 Şubat 2006 Saat 10:43 | Kayıtlı IP
Mesaj: 19Gönderen: 02 Şubat 2006 Saat 10:51 | Kayıtlı IP Hocam öyle deme bizim site hem hack hem security sitesi.Bizim sitede virusu kimse yazmaz sanırım (eskiden bir ara ben uğraşırdım:) ) Genelde web hack,mail hack ,donanım,programama ve pc hack üzerine çalışıyorlar.Tabii herkesi üye yapmıyorlar
-
a.q gelsin virüs kapı gibi bit defender professional plus 9 war bi boq olmaz a.q yemişim virüsü
-
Walla eğer benim pc'ye girerse.İstediğini yapsın tabi c: sürücümün sınırlarını aşmadan.Eğer b.ka sarıp d:'ye de saldırırsa.Saldırdığın andan itibaren onun pc'den kendi ellerimler çıkarır.Kordona gider denize karşı zikerim o virüsü böylelikle eşeyli bi şekilde çoğalır :)
-
hoca bu virüs cuma günü mü gelecek yoksa daha önce bir şekilde bilgisayara girdi de cuma günü mü aktif olacak?
len ne virismüş milleti aziz mübarek gün vuracak
bunu kesin diyanet işler yapıyor namaza gitmeyip bilgisayrla uğraşanların bilgisayarını yakacak
-
pardus kullanın sonra böyle uyarılatrı kulak ardı edersiniz :)))
-
deli_gaffur bunu yazdı:
hoca bu virüs cuma günü mü gelecek yoksa daha önce bir şekilde bilgisayara girdi de cuma günü mü aktif olacak?
len ne virismüş milleti aziz mübarek gün vuracak
bunu kesin diyanet işler yapıyor namaza gitmeyip bilgisayrla uğraşanların bilgisayarını yakacak
deli gaffur benimde anladığım kadarıyla bu virüs birçok bilgisayara yerleşti,3şubatta aktif olacak.bunun gibi bi çok virüs var.aktif olmadığında da antivir-us ler yakalamayabiliyo.mesela bi kere çalıştığım yerin bilgisayarında olmuştu ve bilgisayar gece saat 12den sonra kilitlenmişti.anlıyom diye geçinen kimse yapamadı.ben geçtim başına restledim,açılırkene biosa girdim,tarihi geri alıverdim pc daş gibi çalıştı.sizede tavsiyem böle virüslerde tarihi değiştiriven olsun bitsin...ama şimdi geç kaldınız tarih 3şubat oldu bikerem... -
destuuuuuuuur deyip aziz mubarek cuma gunune girdik insallah bisi olmas oglene de camiye gidip namazi kilar sorada antifirus duasini okurum bisicik olmas. :D
-
virusun etkısını goren var mı acaba :))