Virüs Yedim Çözüm Lazım :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    arkadaşlar başka pc den yedek alalım derken kendi pc mizden olduk :) virüsün özelliği bütün dosyaları görünmez yapmak ve kulandırmamak ben bundan nasıl kurtulabilirim. veya ne yapabilirim nod yakalamadı bana yardım ederseniz sevinirim.... ihtiyacım var yardımınıza şimdiden tşk ettim....

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    format yemis olmayasın

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

güvenli kipte açıp antivirusle taratmayı dene (nod32 iyidir merak etme)

ek olarak spyware doctoru da kurup tarat...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

güvenli kipte açıp antivirusle taratmayı dene (no32 iyidir merak etme)

ek olarak spyware doctoru da kurup tarat...

Nod32 2.7 + Fix  indir

http://rapidshare.com/files/122812103/Nod_32.rar.html

Rar pass : www.patlat.net

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    gülüm format yemiş olsam şuan size nasıl yazıyor olabilirdim? sende bi alemsin dosyalar yok dedim. örneğin yolunu yazdığımda açılşıyorlar mesela d:\prog yazdığımda o klasörün içindekileri görebiliyorum. ama diğer şekilde giremiyor ve alamıyorum hem C hemde D gitti :) bi diğer arkadaşların dediklerini deniyi verim. ama helende alternatiflere açığım bekliyorum tşk...

Carpe Diem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    alternatif bi tane var hoca.. o da formattır.. ondan önce ama dediğim gibi güvenlik kipinde tarat..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Format atmaya filan gerek yok bilmiyosanız yazmayın bişey arkadaşım ilk önce http://www.techsupportforum.com/sectools/sUBs/Flash_Disinfector.exe bunu indiriyorsun ve tüm AV leri kapatıyorsun ve bunu başlatıyosun o gerekeni yapıcaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    mesele format değilki onu yaparımda içinde yedeklerim var önemli olan onlar :) yoksa şimdiye çoktan uçurmuştum bile. yedekleride alabiliyom ama tekrar yüklediğimde aynı şeyin olmasından çekiniyorum o yüzden bunu uçurmanın temizlemenin bi yolu varmı diye sordum tşk ediyom arkadaşlar ilginizden ötürü

Carpe Diem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Format atmaya filan gerek yok bilmiyosanız yazmayın bişey arkadaşım ilk önce http://www.techsupportforum.com/sectools/sUBs/Flash_Disinfector.exe bunu indiriyorsun ve tüm AV leri kapatıyorsun ve bunu başlatıyosun o gerekeni yapıcaktır.

ben bildiğim için yazıyorum.. senin verdiğin programın kapasitesi ne ki nod32 nin yapamadığı işi yapacak!

ayrıca sistemi derinlemesine taratman lazım..hdd nin mbr kısmına da bakmalısın..aksi taktirde sürekli virus derdi ile uğraşırsın.. öyle durumlarda format bile yetmiyor! bu işler öyle basit değil.. avleri kapatıp ne yapacaksın.. çözüm zaten antiviruslerdendir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

http://www.evilshare.com/70c345ba-9592-102b-8d56-00a0c993e9d6

al kardeş bunun içindeki tüm dosyaları çalilştir. özellikle gizli klasör.reg diebi dosya war o gizleme işini bnde halledio sendede halleder.

şifresi tahribat.com

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:

ben bildiğim için yazıyorum.. senin verdiğin programın kapasitesi ne ki nod32 nin yapamadığı işi yapacak!

ayrıca sistemi derinlemesine taratman lazım..hdd nin mbr kısmına da bakmalısın..aksi taktirde sürekli virus derdi ile uğraşırsın.. öyle durumlarda format bile yetmiyor! bu işler öyle basit değil.. avleri kapatıp ne yapacaksın.. çözüm zaten antiviruslerdendir

Bana güvenlik konusunda bilgi vermeye çalışma yaşın kadar bu işle uğraşıyorum halada devam etmekteyim senin verdiğin programın kapasitesi ne demişin ama ne olduğunu bilmeden yazmışın birazcık araştır verdiğim programların özelliklerini altta belirtiyorum.Ayrıca AV leri kapatma nedeni programın sağlıklı çalışmasıdır.Herşey formatla çözülseydi insanlar kaç saat işinden olurdu.Cahillerin tek çözümü Format Format başka laf yok.Ayrıca programların kalitesi mbsine bakılmaz içeriğine bakılır.Bu bir remover tool olduğu için altta belirttiğim hatalar için yazılmış bir program yani mbsi düşük diye boktan program anlamına gelmez.

* Autorun.vbs Hatası, C ve D sürücülerinde birlikte aç sorunu (autorun.*, bittorrent.exe, ...)

* Gizli Dosyaları ve Klasörleri Gösterememe Sorununun Çözümü (amvo.exe, kavo.exe, ...)

* C ve D sürücülerinin paylaşıma açılması (activexdebugger32.exe)

Toplam Hit: 3275 Toplam Mesaj: 15