Virüs Yedim Çözüm Lazım :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Format atmaya filan gerek yok bilmiyosanız yazmayın bişey arkadaşım ilk önce http://www.techsupportforum.com/sectools/sUBs/Flash_Disinfector.exe bunu indiriyorsun ve tüm AV leri kapatıyorsun ve bunu başlatıyosun o gerekeni yapıcaktır.
    -----------------------------
    Evet aviranın verdiğini deneyin gerçekten işe yarar.

ertan herşeyi sen bilmiyorsun malesef,nod32 ile aranda ne geçti  bilemiyorum ama bir av için bu kadar sinirlenmeye değmez.;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

23 yıldır sen pc güvenliğiyle mi uğraşıyorsun o zaman :) o zamanlar böyle şirketler falan var mıydı ya da senin elinde ne vardı merak ediyorum?

bahsettiğin özellikleri bir çok antivirus ve antispy yazılımları yapıyor... dert etme.. ayrıca programın büyüklüğüne değinmişsin.. bir photoshop ile normal bi resim editleme programı eş olabilir mi? programın ağırlığı "genellikle" kalite anlamına gelir

format konusuna gelince.. yazıyı iyi oku.. ben ilk olarak virusu temizlemesini istedim..son çare olarak da format kaçınılmazdır.

ayrıca antioksidan, sen zaten beni tanıdığından beri bana muhalefetsin.. Ben siyaha siyah desem bile, hayır o siyah değil karadır diyen bi insansın... seninle tartışmaya girecek birşeyim yok.. kendi yoluna bak sen

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hepinizin dediklerini uyguladım ve tamamladık ama özellikle nickneyime sana teşekkür ediyorum gerçekten verdiğin dosya virüsten eser bırakmadı :) sayende dosyalarım kurtuldu sana ayrıca çok tşk ediyorum.

Avira sanada tşk ederim çünkü nodlada tam taramada başka virüs yakaladı :) ayrıca spy lada yaptım oda başka bitane yakaladı yani hepinizin ayrı ayrı yardımları dokundu. hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum....

iyi çalışmalar

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Allah benim durumumu düşürmesin :(

bkz:   http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68321

xF

...said addicted.
Toplam Hit: 3276 Toplam Mesaj: 15