Virüs Yolladı, Tecavüz Etti
-
Önce bilgisayarına virüs yolladı. Sonra tamir etmek için evine gitti. Ve...Bursa İnegöl'de bilgisayar tamirciliği yapan Yaşar Kise, internet üzerinden tanıştığı ve Ankara’da öğretmenlik yapan kız arkadaşının bilgisayarını virüs göndererek bozup, daha sonra tamir için gittiği evinde tecavüz ettiği ve şantajla parasını aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Kise çıkarıldığı savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Ankara’da öğretmenlik yapan 25 yaşındaki E.N., Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, internette tanıştığı Kise’nin kendisine tecavüz edip şantajla para istediğini öne sürdü. E.N. dilekçesinde "Y.K. ile internette tanıştık. Sonra virüs gönderdiği bilgisayarımı çökertti. Bana, ‘Bilgisayarını benden başka kimse tamir edemez’ dedi. Kabul ettim. Ankara’ya çağırdım. Bilgisayarı tamir ederken bana tecavüz etti. Sonra o anı görüntüye aldığını söyledi. Şantaj yaparak bu zamana kadar 11 bin YTL paramı aldı. Hala para istiyor'' dedi.
Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Kise İnegöl’de gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde susma hakkını kullanan Kise, savcılıkta yaptığı savunmada, “E.N. ile arkadaşlığımız oldu. İlişkiye de girdik. Fakat kendi isteğiyle oldu. Gerçekleri söylemiyor'' diye konuştu.
İnegöl Cumhuriyet Savcılığı, ifadesini aldığı Kise’yi tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı. -
yeter aq habertürk internethaber size paramı verdi sürekli oradan alıp burada yayınlıyosunuz.
-
habertürkte baktım. e dedim ramazan ramazan ::S
o kadın nasıl öğretmen olmuş merak ediyorum
-
kaynak gosterdım ben terbiyesizligin luzumu yok para mı verdi falan ayıp oluyo lutfen
-
adamda profesyonelmiş ama bu ögretmende tam salakmış ulan adamı eve alıyosun ama hiçkimseyi çagırmıyosun insan bi arkadasını felen çagırır .bide adamda tam hackermimis neymis virüsü tek o temizlermis felen ne kadar sacma ya ya bi ilerleyin ya bırah yah deget ya çöktüyse çakarsın formatı bilmiyosan götür pcyi en yakın cafeye allahın ezigi ya bide yalan da olabilir tabi tecavüz etmemistir kendi rıızasıylada yapmıs olabilir çünkü kadının yaptıkları çok saçma
-
belli belli şimdi günaınnı almiim ama kadın önce istedi sonra pişman oldu gibi
-
millet bi degişti valla :D insanın aklına yeni şeyler sapkınlıklar getiriyolar yok virus at karıyı gotur yok cam ac öldür :D ilerde matrix olucas gibime geliyo :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
kaynak gosterdım ben terbiyesizligin luzumu yok para mı verdi falan ayıp oluyo lutfen
-----------------------------
:D tamam hacı büyüksün dewam et :) terbiyesizligin luzumu yok bitirdin beni :P -
Hem Pc tamir etmiş Hem mala vurmuş vay bee dsfsdfsdf
-
way bu olaylar bizim buralarda arttıı ne hikmetse yakında benide duycanız galiba:P
-
bu nedir? acaba burda yollanan virüsün suçu varmıdır? acap bu virüse s2ici virüs denirmi?
Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 18