Virüs Yolladı, Tecavüz Etti
-
çelikili ifadeler, bana pek inandırıcı gelmedi ;)
-
"Bilgisayarı tamir ederken bana tecavüz etti." Adamdaki kabiliyete bak arkadaş,tamir ederken yapmış :D
"Sus kız! makina 30 dk da kuruluyo nası geççek bu kadar zaman"
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------"Bilgisayarı tamir ederken bana tecavüz etti." Adamdaki kabiliyete bak arkadaş,tamir ederken yapmış :D
"Sus kız! makina 30 dk da kuruluyo nası geççek bu kadar zaman"
-----------------------------süpersin ya ...... ben olsam ta ordan buraya üsenirdim yaa adam ankara ya gelmiş ta :) bncede kadın kendi istemiştir...... acaba aktivite sırasında pc nasıl bi rol oynadı....
-
milletin başına vurmuş, benim de :C
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------süpersin ya ...... ben olsam ta ordan buraya üsenirdim yaa adam ankara ya gelmiş ta :) bncede kadın kendi istemiştir...... acaba aktivite sırasında pc nasıl bi rol oynadı....
-----------------------------Zevk icin (karsilikli zevk) mesafenin,mesakkatin onemi yok:)
Ama bence bunlar aylardir ya da birkac yildir ask yasiyorlardi,gorusmeye karar verdiler,gorustuler,yiyistiler,erkek sonra sevgi manasinda birsey hissetmedigini soyledi,kiz asikti zaten,karsiligi bulamayinca suc duyurusunda bulundu..
-
herne olmuşsa demkki karı zamnla sıkıldı sonrada ona girdi. olay bu
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
way bu olaylar bizim buralarda arttıı ne hikmetse yakında benide duycanız galiba:P
-----------------------------böyle gazeteye televizyona çıkarsan tbt ye selam söyle:)