Virus Yollamak İsterim..
-
mizahi bunu yazdıerdemcakmak bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdısalihcan38 bunu yazdıkilit11 bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=-cysQYOSoEI
bu programları bir denemek lazım
bu bünyamin tahribattaki birinin abisimiydi akrabasımıydı neydi öyle bişey di ama unuttum ama eminim taribattaki birinin akrabası olduğundan.
00:57'de are you sex diyo bitirdi beni hayvan ya :D
http://www.tahribat.com/Forum-5er-Beser-144890/1/be%C5%9Fer
aynen hacı korhan'in abisi :D
klavyenin kosesinden tutup kaldirdi ote tarafta bir tusa basti. ben orda yikildim iste :D
haha ulan konuya o kadar girdim izlemedim şimdi izledim gülmekden öldüm :D
Süper yapmışlar.
-
mfatihbodur bunu yazdıunderzero bunu yazdı
siteyi 10 yil takip edip 2 gunluk uye olan insanlarda var.
yeni murid ile eski murid arasinda, mod-admin ile murid arasinda cok bir fark yoktur bizde.
Çocuga fazla yüklenmeyin bi 6 yıl daha girmeyecek siteye :D Under'a yüklenin azcıkda.
Not :) : Nasıl yok fark, sen hiç gördün mü bi müridin mod a ban attığını :)
zaman cok artık hep burdayım...acaba netice ne oldu patladımı ibne nin ekranı....tavla beni yenersin haa..al sana tavla -
bunu ordan da yapabilirsin.zaten kimse virüs yollayacağı zaman kendi ip blogundan yollamıyor.tor yüklemeni tavsiye ederim.kimse bulamazz.
-
ahah sağlam muhabbet dönmüş la :D
-
Üye İstatistikleri
Login Olma sayısı : 12 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 Üye Olduğu Tarih : 8 Temmuz 2007 (Pazar) 14:06 Son giriş yaptığı Tarih : 21 Eylül 2013 (Cumartesi) 03:28 -
yunusdogan bunu yazdı
Üye İstatistikleri
Login Olma sayısı : 12 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 Üye Olduğu Tarih : 8 Temmuz 2007 (Pazar) 14:06 Son giriş yaptığı Tarih : 21 Eylül 2013 (Cumartesi) 03:28 pişman olmuş adam çekip gitmiş
-
Yazık ettiniz adamı lan kazandıraydınız her zaman gülmeye muhtaç insanlarız :D
-
Sserkan bunu yazdı
Adam 6 yıl daha girmez tahribata :D :D
-
-
Schwarz bunu yazdıcem-engine bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
işi garantiye al sniper ile indir pisliği
ordan indirirse anlaşılır burdan biri çekmeli tetiği
hay allahım ya yoruma gel :D Sabah sabah iyi güldüm hoca ,
asdasdasdas lan ne adamlarsınız var ya :D
hepsi komik bu ayrı komik olmuş :D bu konunun silinmemesi lazım. arşive filan kaldıralım :D