Virus Yollamak İsterim..
-
Sserkan bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Adam 6 yıl daha girmez tahribata :D :D
geldim burdayim ..ne kacicam be usta..hepiniz salladiniz virus yollariz atariz keseriz ..falan ama icraat yok...mangal da kul kalmadi.....bana yollayin baru ben yolluyayim bu yavsaga virus ...lutfen acil yardim bu adami maaf etmem lazim ..buyuk tahribat yapmam lazim bana yollayin bende acmadan yollarim onun adresine benim adres turema@libero.it...bura benim adres merak etmeyin amcamin degil ona ben yolluyacam tabii sizler yollarsaniz bana...selamlar...
-
Hocam sana yardımcı olabilcek birini tanıyorum "iskorpitx" diye arattır googlede. Kesin iyi anlaşırsınız :)
-
biyolojik mi olsun kimyasal mı olsun yoksa bilgisayar virüsü yeter mi hocam?
-
Son Açtığı 10 Konu [Tüm Konular]
klavye kopyalama
virus yollamak isterim..daha çok yenisin hemen bu olaylara girmeseydin önce bi forum sindirsin seni
-
bu islerden anliyorsan su kardesinede bir yardimci ol bende bir fb calma tutkusuna girdim 2 aydir ugrasiyorum :( keyloggerdir falan hic bisi yapamadim sende sadece yollamasi kalmis
-
:)
-
"sen istiyor sabaha kadar o zaman mecbur alacam ben bir duj"
-
muti61 bunu yazdıSserkan bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Adam 6 yıl daha girmez tahribata :D :D
geldim burdayim ..ne kacicam be usta..hepiniz salladiniz virus yollariz atariz keseriz ..falan ama icraat yok...mangal da kul kalmadi.....bana yollayin baru ben yolluyayim bu yavsaga virus ...lutfen acil yardim bu adami maaf etmem lazim ..buyuk tahribat yapmam lazim bana yollayin bende acmadan yollarim onun adresine benim adres turema@libero.it...bura benim adres merak etmeyin amcamin degil ona ben yolluyacam tabii sizler yollarsaniz bana...selamlar...
bu adam bizle büyük taşş.. geçiyor
-
bence zarf ile flaş bellek gönder adrese.. flash bellek içine de bişeyler at araya da virüs koydun mu tamamdır..
merak ya bakar.
-
arkadaş yeni beyler lütfen,
http://hackerakademi.tr.gg/Hacker-olmak-ders-1.htm şu dökümanla başlıcaksın, tüm tarikat burdan yararlanmıştır sanırım